Book Boards: Δεν είναι βιβλία, αλλά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για διακοσμητικά

Με την πρώτη ματιά, είναι σίγουρο ότι θα μπεις στον πειρασμό να τα προσθέσεις στη συλλογή με τα βιβλία σου. Από την άλλη, βέβαια, μάλλον θα μπορούσες να το κάνεις, μιας και ο σχεδιαστής τους, ο Βρετανός Sebastian Bergne, σου συστήνει να τα βάλεις ακόμη και στη βιβλιοθήκη σου! Βλέπεις, η συλλογή Book Boards είναι μια σειρά από ξύλα κοπής και σερβιρίσματος, η οποία έχει φιλοτεχνηθεί ώστε να θυμίζει βιβλία -εξ ου και το όνομά της! Πρόκειται για επιφάνειες εργασίας, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από διάφορα κομμάτια ανακυκλωμένου και επαναχρησιμοποιούμενου ξύλου, τα οποία έχουν κοπεί σε διαστάσεις μικρών και μεγάλων βιβλίων, για να κάνουν την κουζίνα σου ακόμη πιο όμορφη!

Και ενώ μπορεί η εικόνα τους να είναι τόσο ξεχωριστή και πρωτότυπη, ωστόσο τα Book Boards επιτελούν το ρόλο τους στην κουζίνα και την τραπεζαρία με τον… καθιερωμένο τρόπο. Όμως, όταν δεν χρησιμοποιούνται μπορούν να στοιβαχτούν όρθια μαζί με τα υπόλοιπα ξύλα κοπής σου ή να γίνουν μέρος της βιβλιοθήκης, όπου φιλοξενείς τα βιβλία μαγειρικής σου!

Κάθε επιφάνεια κοπής της σειράς έχει επεξεργαστεί στο χέρι από διάφορα είδη ξύλου, γεγονός που καθιστά κάθε item της συλλογής μοναδικό τόσο σε μέγεθος, όσο και σε χρώμα και υφή. Ο Bergne δημιούργησε μέχρι στιγμής μια μικρή συλλογή μόλις 50 κομματιών, τα οποία μάλιστα είναι και αριθμημένα, ενώ φέρουν το σήμα του brand σκαλισμένο επάνω τους!

Read More

And More