Ariana Grande & Pete Davidson: Το *αρραβωνιασμένο* ζευγάρι συζεί σε ένα κτίριο της Zaha Hadid!

Σαν μια ευχάριστη μεν, “βόμβα” δε, έσκασε η είδηση πριν από περίπου 10 ημέρες πως η αγαπημένη popstar Ariana Grande και ο κωμικός ηθοποιός του Saturday Night Live, Pete Davidson, αρραβωνιάστηκαν! Μετρώντας μόλις ένα μήνα από την επιβεβαίωση της σχέσης τους, τα χαρούμενα νέα ξάφνιασαν τα διεθνή (και εγχώρια) media, αφού κανείς δεν περίμενε πως ο δεσμός τους θα εξελισσόταν τόσο ραγδαία! Παρ’ όλα αυτά, το ζεύγος επιβεβαίωσε τον αρραβώνα του και μάλιστα οι δυο τους πλέον συγκατοικούν! Κι αν αναρωτιέσαι πού μπορεί να στεγάζεται αυτός ο θυελλώδης έρωτας, τότε μόλις βρήκες την απάντηση, αφού η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ζουν πλέον σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια στο Chelsea του Manhattan, το οποίο έχει σχεδιαστεί από την κορυφαία σύγχρονη αρχιτέκτονα, Zaha Hadid!

Το εκπληκτικό διαμέρισμα διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια, ενώ η τιμή πώλησής του ανέρχεται στα $16 εκατομμύρια! Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τα ξένα Μ.Μ.Ε., το ερωτευμένο ζευγάρι πιθανότατα να νοικιάζει το καινούριο σπίτι του, που βρίσκεται στον 17ο όροφο του φουτουριστικού κτιρίου με τις πολλαπλές καμπύλες. Με βεράντα που αγγίζει σε έκταση τα 126 τ.μ., η θέα στο πάρκο High Line και το Empire State Building θα συνοδεύεται από τα ρομαντικά απογεύματα στο εξωτερικό lounge!

Μάλιστα, λέγεται πως το διαμέρισμα βγήκε στη μεσιτική αγορά μόλις εννέα μέρες πριν! Πάντως, το νέο (και super τυχερό ζευγάρι), πέρα από τις αποστομωτικές ανέσεις και το stylish interior design του διαμερίσματός τους, θα απολαμβάνουν και μια σειρά από επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρει το iconic κτίριο, όπως το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, το wellness επίπεδο με τις εσωτερικές πισίνες και τα σπα, καθώς και ιδιωτική αίθουσα προβολών IMAX!

And More