Bruce Willis: Πωλείται για $13 εκατομμύρια η πολυτελής βίλα του στην εξοχή της Νέας Υόρκης

Είναι σίγουρα “πολύ σκληρός για να πεθάνει” και αυτό φαίνεται με το πόσο “άφθαρτος” έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια. Φέτος, έκανε το πολυαναμενόμενο κινηματογραφικό comeback του στο Glass και πιο συγκεκριμένα στον “unbreakable” ρόλο που του εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά ο M. Knight Shyamalan πριν από σχεδόν 20 χρόνια! Μιλάω, φυσικά, για τον αιώνιο (έφηβο) γόη του Hollywood, Bruce Willis, που τις τελευταίες ημέρες μονοπωλεί τα φλας των φωτογράφων μετά την πρεμιέρα της νέας ταινίας του, Glass! Πέρα, όμως, από τις ερμηνευτικές ικανότητές του, ο αγαπημένος ηθοποιός απασχολεί και για άλλη μία αξία του, αυτή της ανώτερης αισθητικής του, μιας και μπορούμε πλέον να δούμε πώς μοιάζει η υπερπολυτελής μονοκατοικία του στην εξοχή της Νέας Υόρκης! Και οι εντυπώσεις που μας αφήνουν οι εικόνες είναι τουλάχιστον εξαιρετικές!

Ο 63χρονος σταρ και η σύζυγός του, Emma Heming, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην πώληση της πολυτελούς έπαυλης που διατηρούσαν έως τώρα στην Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα μόλις 40 λεπτά μακριά από το κέντρο του Manhattan, προκειμένου να μετακινηθούν μόνιμα στο Los Angeles, όπου ζουν τα μέλη της ευρύτερης οικογένειάς τους. Κάπως έτσι, η εκπληκτική βίλα τους στην περιοχή Bedford Corners, που απλώνεται σε σχεδόν 92 στρέμματα, βρίσκεται τώρα στην διάθεση των μεσιτικών γραφείων για την ανεύρεση νέου ιδιοκτήτη έναντι $12,95 εκατομμυρίων.

Η έπαυλη που οικοδομήθηκε το 2009 αποτελείται ουσιαστικά από τέσσερα οικήματα, τα οποία έχουν κατά τόπους ενοποιηθεί, χρησιμεύοντας ως ξενώνες και κατοικίες του προσωπικού που είχε προσλάβει το διάσημο ζευγάρι. Το μοναδικής αισθητικής σπίτι του Bruce Willis διαθέτει πανοραμική θέα στην τεχνητή λίμνη Croton Reservoir, ενώ βρίσκεται “απομονωμένο” από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς πίσω από το καλά προστατευμένο φράγμα του.

Η τεράστια έκταση της μονοκατοικίας αγγίζει συνολικά τα 1.300 τ.μ., ενώ το κυρίως σπίτι φτάνει τα 840 τ.μ. και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, κελάρι κρασιών, αγρόκηπο, πισίνα με θαλασσινό νερό και γήπεδο τένις. Πέρα, όμως, από αυτό, η ιδιοκτησία περιλαμβάνει ένα αγροτόσπιτο με τρία υπνοδωμάτια, ένα διαμέρισμα δύο χώρων, καθώς και ένα πλήρως λειτουργικό και επιπλωμένο pool house. Με λίγα λόγια, μιλάμε για συνολικά 12 υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, τρία WC και ποικίλα διαφορετικά σαλόνια και δωμάτια αναψυχής!

Οι κοινόχρηστοι χώροι του σπιτιού, διατηρούν την ηρεμία του φυσικού περιβάλλοντος που περιτριγυρίζει την κατοικία, με τις neutral αποχρώσεις του λευκού, του γκρι, και του ξύλου να κυριαρχούν τόσο στους τοίχους, όσο και στα έπιπλα και τα δάπεδα, ενώ τα πολλαπλά παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα, αλλά και άπλετο φυσικό φως. Η ίδια αισθητική πρωταγωνιστεί και στο master υπνοδωμάτιο του ηθοποιού, όπου η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της οροφής “κλέβει” την παράσταση και πλαισιώνει υπέροχα τις φίνες υφάνσεις και τις χαλαρωτικές αποχρώσεις του λευκού και του γκρι.

And More