Celebrity Christmas: Πώς στόλισαν τα σπίτια τους τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz;

Για πολλούς, τα Χριστούγεννα “μπήκαν” μαζί με το Δεκέμβριο. Για άλλους, η εορταστική περίοδος ξεκίνησε όταν άναψαν τα γιορτινά φώτα της πόλης. Και για κάποιους άλλους, Χριστούγεννα είναι ΜΟΝΟ όταν στολίσουν οι αγαπημένοι τους stars! Εντάξει, μπορεί να είμαι υπερβολική, αλλά η αλήθεια είναι πως πλέον είμαστε στην τελική ευθεία ή αλλιώς “τέσσερις και σήμερα” και λίγο-πολύ όλοι έχουμε φροντίσει να δώσουμε το ανάλογο… πνεύμα στα σπίτια μας! Το ίδιο, λοιπόν, συμβαίνει και με τους διάσημους celebrities του εξωτερικού, οι οποίοι σιγά-σιγά παίρνουν τη σειρά τους και στολίζουν με ποικίλους, άλλοτε εμπνευσμένους και άλλοτε πιο… συμβατικούς τρόπους, τα πάντοτε πολυτελή και φαντασμαγορικά σπίτια τους!

Η αλήθεια είναι πως η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι πολλές φορές ένα θέμα “παγίδα”. Συνήθως δεν ξέρεις ποια θα είναι η κεντρική ιδέα, γύρω από την οποία θα μεγαλουργήσεις ή αν έχεις κάπως βαρεθεί τον κλασικό στολισμό που ακολουθείς πάντα! Αυτό, όμως, ισχύει για εμάς, τους “κοινούς θνητούς”. Γιατί, οι αγαπημένοι μας stars της showbiz δεν αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα! Στη δική τους περίπτωση, τη “βαριά” δουλειά αναλαμβάνουν συνήθως ολόκληρα συνεργεία διακοσμητών και κατασκευαστών, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο μεγαλειώδες και ταιριαστό στην αίγλη που φέρουν οι ζωές τους, αλλά και αντίστοιχη των τραπεζικών λογαριασμών τους! Κάπως έτσι, κάθε χρόνο οι διάσημοι ανοίγουν τα σπίτια μας και μας δίνουν την ευκαιρία να κοιτάξουμε για λίγο από τη νοητή κλειδαρότρυπα, για να θαυμάσουμε το μαγευτικό χριστουγεννιάτικο στολισμό τους! Και φέτος, λοιπόν, οι περισσότεροι διάσημοι επέλεξαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και συγκεκριμένα το Instagram, προκειμένου να μοιραστούν με τους πανταχού διαδικτυακούς φίλους τους τη χαρά τους για τις γιορτινές διακοσμήσεις, τα πανύψηλα δέντρα και τα ευφάνταστα στοιχεία που ενσωμάτωσαν στα ούτως ή άλλως υπερπολυτελή σπίτια τους!

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείς να δεις πώς επέλεξαν να στολίσουν τις επαύλεις και τις μονοκατοικίες τους, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου του θεάματος!

 

Kris Jenner

Η… mama bear της πιο διάσημης αμερικανικής οικογένειας έκανε ξανά το θαύμα της. Άλλωστε, ακριβώς έξω από την έπαυλή της “έστησε” ένα ολόκληρο θεματικό πάρκο με παγοδρόμιο!

Kylie Jenner

Ο… Βενιαμίν της οικογένειας των Kardashian-Jenners ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της και μεγαλουργεί στη διακόσμηση των Χριστουγέννων!

Reese Witherspoon

Η επιτυχημένη ηθοποιός και κινηματογραφική παραγωγός με το αστείρευτο χιούμορ επιδεικνύει τη λανθασμένη παραγγελία που έκανε στο internet, όταν αγόρασε αυτές τις ελαφρώς… τεράστιες μπάλες!

Jennifer Lopez

Η performer μπορεί να μην ποζάρει μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της, αλλά μας δίνει μια μικρή γεύση πλάι στα χριστουγεννιάτικα αλεξαδρινά και τα πολλά δώρα!

Britney Spears

Όπως επεσήμαναν και τα διεθνή Μέσα “Το δέντρο της Britney φέτος είναι μεγαλύτερο και από το σπίτι της”. Και κάπου εκεί κρύβεται μια μικρή αλήθεια!

The Beckhams

Ο μικρός Romeo “ανέβασε” στο λογαριασμό του στο Instagram αυτό το δεντράκι. Μου φαίνεται λίγο… κοινό για τη Victoria, αλλά πού ξέρεις, μπορεί να είναι απλή κατά βάθος!

Emily Ratajkowski

Το sexy μοντέλο και ηθοποιός, αυτή τη φορά επέλεξε να… φορέσει τα ρούχα της και να φωτογραφηθεί πλάι στο λιτό φυσικό δεντράκι της, στο sun room του σπιτιού της!

Nick Jonas

Ο performer και ηθοποιός ένιωσε μια βαθιά ανάγκη να… αγκαλιάσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, το οποίο άλλωστε είναι και αξιολάτρευτο!

Ed Sheeran

Ο διεθνής “τροβαδούρος” έχει χαρεί πολύ με το πανύψηλο δέντρο του και δεν διστάζει να το δείξει!

Paris Hilton

Εχμ, όπου Paris και Hilton, να περιμένεις λάμψη! Τα κατάφερε και φέτος η διάσημη κληρονόμος και φωταγώγησε το πιο “δυνατό” δέντρο στην έπαυλή της!

Mariah Carey

Εντάξει, το κράτησα για τελευταίο, αλλά αξίζει να το δεις! Η Mariah σίγουρα δεν έγινε διάσημη για την απλότητά της, επομένως ούτε οι χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες της θα μπορούσαν να είναι “καθημερινές” και απέριττες!

And More