Cheryl Cole: Μέσα στην eco- friendly έπαυλη που μόλις έδωσε προς ενοικίαση

Μπορεί να έχει κερδίσει το αρχιτεκτονικό βραβείο International Property Award για το μοναδικό σχεδιασμό της από το studio Living In Space και να της κόστισε σχεδόν έξι εκατομμύρια ευρώ για να την αποκτήσει, αλλά η διάσημη Βρετανή τραγουδίστρια Cheryl Cole “αποχαιρέτησε” οριστικά την πολυτελή και eco- friedly έπαυλή της στο Hertfordshire!

Η εγκυμονούσα Cheryl που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, περιμένοντας το νέο μέλος στην οικογένειά της, “θυσίασε” το αρχιτεκτονικό “διαμάντι” της, ώστε να μετακομίσει στο σπίτι του (επίσης μουσικού) συντρόφου της, Liam Payne, και πάλι στη αγγλική έξοχη, αλλά αυτή τη φορά στο Surrey! Μάλιστα, το σπίτι της είναι ήδη διαθέσιμο προς ενοικίαση στην τιμή των 22,000 ευρώ!

Με έκταση 750 τ.μ., έξι υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, εσωτερική πισίνα, δωμάτιο σάουνας, αίθουσα προβολών με οθόνη που αγγίζει τα τρία μέτρα, προσωπικό γυμναστήριο και roof garden, οι παροχές της μονοκατοικίας της 33χρονης τραγουδίστριας μοιάζουν ονειρεμένες! Παράλληλα, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός έχει γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε ένα μεγάλο τμήμα του κτιρίου να είναι κυρτό, έχοντας συνεχείς καμπύλες, ενώ τα φυσικά υλικά, όπως πέτρα, ξύλο και γυαλί κυριαρχούν στην εικόνα του σπιτιού.

Παρακάτω μπορείς να δεις πώς είναι το… παλιό σπίτι της Cheryl Cole!


Το “γυάλινο” καθιστικό της υπερπολυτελούς έπαυλης.


Η εσωτερική πισίνα με το rattan καθιστικό για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.


Η κινηματογραφικών διαστάσεων αίθουσα ιδιωτικών προβολών.


Η υπερσύγχρονη open plan κουζίνα του σπιτιού της Cheryl.


Νυχτερινή άποψη του κεντρικού σαλονιού του βραβευμένου αρχιτεκτονήματος.

Read More

And More