Δες το σπίτι της Gigi Hadid στην Νέα Υόρκη

Μας αρέσει πολύ να βλέπουμε τα σπίτια των διάσημων. Για να ικανοποιούμε την περιέργειά μας, αλλά και για να παίρνουμε ιδέες και για τα δικά μας. Σήμερα λοιπόν, με τη βοήθεια του instagram θα κάνουμε μια βόλτα στο διαμέρισμα της Gigi Hadid στην Νέα Υόρκη…

Bohemian vibes, όπως βλέπεις, χρώματα, ιδιαίτεροι συνδυασμοί. Διακοσμητικά που το διάσημο μοντέλο έχει ψωνίσει στα ταξίδια της και χαλαρή αίσθηση. Πολύ φως, από τις μπαλκονόπορτες που οδηγούν στο μπαλκόνι, τοίχοι στις αποχρώσεις του μπεζ, ταπετσαρία με την υπογραφή Missoni και ξύλο. 

Και ας περάσουμε στην κουζίνα, που όπως θα δεις η Gigi έχει δημιουργήσει ένα cosy περιβάλλον με μάρμαρο και ξύλο. Πρωταγωνιστεί το λευκό, αλλά το έντονο κίτρινο έρχεται να δώσει τη ζεστασιά του και να συμπληρώσει το ύφος του χώρου.  

Αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει εδώ, είναι τα ντουλάπια, τα διακοσμημένα με ζυμαρικά. Ναι, σωστά διάβασες. Αν παρατηρήσεις παρακάτω θα δεις πράσινες πέννες, μπλε και κίτρινα φιογκάκια, πορτοκαλί σπαγγέτι. Πρόκειται για ένα έργο τέχνης που φέρει την υπογραφή της Linda Miller Nicholson. 

Ένα από τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος είναι τα ιδιαίτερα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση …και σε καλωσορίζουν! Όπως το πόστερ που υποδέχεται τους πάντες και το τεράστιο, κίτρινο στυλό. 

Στοιχεία περίεργα, έργα τέχνης, εξώφυλλα περιοδικών που ντύνουν το χώρο και δίνουν στο διαμέρισμα προσωπικότητα. 

Εδώ τα εξώφυλλα του New Yorker ντύνουν ένα μέρος του τοίχου στο μπάνιο (των καλεσμένων) με έντονα χρώματα. Ο μεγάλος καθρέφτης αντανακλά το πολύχρωμο κολάζ και το διακοσμητικό τρικ γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό. 

Wow! Η Gigi αγαπά τα χρώματα είναι ξεκάθαρο. Και είμαι σίγουρη πως δεν έχει ξαναδεί πιο πολύχρωμη σκάλα. Έντονα prints που οδηγούν τα βήματά της σε άλλο ένα πολύχρωμο έργο τέχνης και έναν υπέροχο πάγκο από ξύλο και δέρμα. 

Κι εδώ, με μια κλεφτή ματιά, βλέπουμε το χώρο που η Gigi Hadid περιποιείται τον εαυτό της. Είναι ο χώρος που θα βρούμε τα ρούχα της, τα αξεσουάρ της, το μέρος που θα επιμεληθεί το μακιγιάζ της. Βλέπεις την εντυπωσιακή καρέκλα, ε; Η διακόσμηση είναι εμπνευσμένη από τα κομμωτήρια της δεκαετίας του ’70 στην Νέα Υόρκη. 

Τα πράγματα ηρεμούν λίγο στην κρεβατοκάμαρα της Gigi και του Zayn Malik. Το ξύλο, οι μπεζ τόνοι, δημιουργούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα, ενώ τα τεράστια κεραμικά πιάτα πάνω από το κρεβάτι πρωταγωνιστούν. 

Κλείνουμε την “επίσκεψή” μας στο διαμέρισμα της Gigi Hadid, με το μπάνιο. Σε πιο μίνιμαλ ρυθμούς, με μάρμαρο και ξύλο να πρωταγωνιστούν, γήινους τόνους και υπέροχη αισθητική, όπως και όλα τα υπόλοιπα. 

And More