Ellen DeGeneres: Αυτή είναι η πολυτελής έπαυλη που μόλις αποφάσισε να πουλήσει

Αν αναρωτιέσαι πώς μπορεί να μοιάζει το σπίτι της πιο διάσημης, πλούσιας και επιτυχημένης παρουσιάστριας στην αμερικανική τηλεόραση, που μάλιστα πριν λίγους μήνες βραβεύτηκε από τον τότε απερχόμενο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Barack Obama με το τιμητικό Μετάλλιο της Ελευθερίας, τότε ήρθε η ώρα να το ανακαλύψεις! Διότι η κορυφαία παρουσιάστρια και ηθοποιός Ellen DeGeneres αποφάσισε να πουλήσει έναντι 45 εκατομμυρίων δολαρίων την έπαυλή της στη Santa Barbara και οι εικόνες που μόλις κυκλοφόρησαν σου κόβουν την… ανάσα! Η μοναδικής αισθητικής βίλα της show- woman είναι διάσπαρτη με τις προσωπικές διακοσμητικές επιλογές και την υπογραφή της, αφού έχει ασχοληθεί διεξοδικά η ίδια με το interior design, μιας και είναι μία από τις μεγάλες αγάπες της. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχει λανσάρει και τη δική της συλλογή με είδη σπιτιού!

Η εντυπωσιακή μονοκατοικία της Ellen DeGeneres των 1000 τ.μ. που αποτελείται από έξι κρεβατοκάμαρες, εννέα τζάκια, έξι μπάνια και δύο WC, ένα γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, γραφείο και αίθριο δωμάτιο χαλάρωσης, διαθέτει μαγευτική θέα στον ωκεανό, ενώ ταυτόχρονα είναι περιτριγυρισμένη από βουνά! Με τη μοναδική ικανότητα να μπλέκει τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο, το σπίτι προσφέρει μια ολόκληρη τραπεζαρία κάτω από τις φυλλωσιές πανύψηλων δέντρων, ενώ η ρωμαϊκού ρυθμού πισίνα βρίσκεται στη μέση μια έκτασης επενδυμένης με βότσαλο και την ισπανική πύλη του 18ου αιώνα κοσμούν ελιές και ευκάλυπτοι! Η ίδια η DeGeneres έχει δηλώσει για το σπίτι της: “Δίνει την εντύπωση πως χτίστηκε με τα στοιχεία της φύσης και όχι πως κατασκευάστηκε ανάμεσά τους. Σαν ο λόφος πάνω στον οποίο βρίσκεται να είχε πάντα το σπίτι σαν αναπόσπαστο κομμάτι του”.

Στους εσωτερικούς χώρους της πολυτελούς κατοικίας μεσουρανεί το παλαιωμένο ξύλο στην οροφή και τα πατώματα, ενώ η τερακότα και τα ιδιαίτερα vintage ιταλικά πλακάκια διακοσμούν τους ψηλούς τοίχους της. Ταυτόχρονα τα έπιπλα που έχουν χρησιμοποιηθεί προέρχονται από μεγάλους οίκους design και η διακόσμηση δημιουργεί την αίσθηση πως παρ’ ό,τι είναι ένας τεράστιος open plan χώρος, ταυτόχρονα γίνεται cozy και “ζεστός”!

Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν για να δεις πώς μοιάζει το υπερπολυτελές σπίτι της Ellen DeGeneres που μόλις έβγαλε στην… αγορά ακινήτων!


Το… πελώριο σαλόνι του σπιτιού “κινείται” σε γήινους τόνους, με έμφαση στις διαφορετικές υφές.


Η βιβλιοθήκη που διαθέτει η μονοκατοικία είναι ιδανική για διάβασμα και χαλάρωση.


Το δωμάτιο χαλάρωσης που βρίσκεται στο… μεταίχμιο εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.


Η εντυπωσιακή open plan κουζίνα κυριαρχείται από το βιομηχανικό τσιμέντο και το μάρμαρο.


Η λιτή και chic τραπεζαρία του σπιτιού είναι έτοιμη να φιλοξενήσει μοναδικές βραδιές.


Το αίθριο lounge μοιάζει ιδανικό για cocooning και… ηλιοθεραπεία.


Άποψη από τον εξωτερικό χώρο της πετρόχτιστης μονοκατοικίας.


Η ρωμαϊκού ρυθμού πισίνα είναι πετρόχτιστη και ειδυλλιακή.


Η outdoors τραπεζαρία για γεύματα κάτω από τη σκιά των γέρικων πανύψηλων δέντρων.


Το barbeque του κήπου είναι μια ολοκληρωμένη κουζίνα.

Read More

And More