Ellen DeGeneres: Η νέα μεζονέτα της διάσημης παρουσιάστριας είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει τελευταία

Μπορεί να είναι διάσημη για το μοναδικό χιούμορ και τις εξαιρετικές επιδόσεις της στην παρουσίαση, αφού η τηλεοπτική εκπομπή της είναι μία από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες στην Αμερική. Ίσως να φημίζεται για τις άψογες σχέσεις που διατηρεί με την “αφρόκρεμα” του Hollywood, ούσα και η ίδια ηθοποιός, ενώ ταυτόχρονα κατά καιρούς έχει απασχολήσει τα Μέσα και με την προσωπική ζωή της. Ωστόσο, ένα στοιχείο που σίγουρα χαρακτηρίζει την κοσμαγάπητη Ellen DeGeneres είναι η “αδυναμία” της στο interior design! Μάλιστα, η ίδια κυκλοφορεί συλλογές επίπλων και οικιακών και διακοσμητικών αντικειμένων με την προσωπική επωνυμία της, ED by Ellen DeGeneres, ενώ πάντα φροντίζει να βάλει την προσωπική πινελιά της στο εκάστοτε σπίτι όπου κατοικεί! Σειρά, λοιπόν, τώρα έχει η ολοκαίνουρια και υπερπολυτελής μονοκατοικία που φαίνεται πως μόλις απέκτησε στη μαγευτική Carpinteria της California!

Με έκταση που αγγίζει τα 560 τ.μ. και με συνολικά τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια, το νέο σπίτι που μόλις αγόρασε η τηλεοπτική σταρ έναντι 18 εκατομμυρίων δολαρίων αποτελεί ένα από τα πιο κομψά και contemporary δείγματα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής! Με έμφαση στους εξωτερικούς χώρους και τα φυσικά στοιχεία που περιβάλλουν την κατοικία, η εκπληκτική μεζονέτα φαίνεται πως είναι φτιαγμένη για να βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον ήλιο και τη θάλασσα! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως περιλαμβάνει μια σειρά από εξωτερικά lounge για χαλάρωση με θέα τα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού, ενώ στις ανέσεις περιλαμβάνονται η “χωνευτή” πισίνα, δύο γήπεδα τένις και φυσικά ιδιωτική αυλή. Επιπλέον, η ιδιοκτησία διαθέτει και έναν ξεχωριστό ξενώνα με δυνατότητα φιλοξενίας οκτώ ατόμων.

Το πρώτο επίπεδο της μεζονέτας αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια-σουίτες και έναν ενιαίο υπερμεγέθη χώρο που περιλαμβάνει το σαλόνι, την oversized κουζίνα και την τραπεζαρία. Σε αυτό τον όροφο επικρατούν τα contemporary στοιχεία στο σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική, με τις κεκλιμένες οροφές να “αγκαλιάζουν” τις πελώριες τζαμαρίες, ενώ το κατάλευκο καθιστικό διατηρεί το πλέον μινιμαλιστικό προφίλ του σπιτιού! Ανοιχτόχρωμο ξύλο, πολυτελείς και φίνες υφάνσεις, αλλά και κάποιες fluffy πινελιές δίνουν στο χώρο το απαραίτητο touch of elegance, αλλά και έναν cozy χαρακτήρα. Το πιο έντονα “παρών” στοιχείο του σπιτιού, όμως, είναι το φυσικό φως που “λούζει” όλη την έκτασή του, προσφέροντας μοναδική ατμόσφαιρα κάθε ώρα της ημέρας.

Στο δεύτερο όροφο του σπιτιού εκτείνεται ο ιδιωτικός χώρος της αγαπημένης παρουσιάστριας, μιας και αποτελείται από το master (πιο master δεν γίνεται!) υπνοδωμάτιο, τεράστια γκαρνταρόμπα, το master μπάνιο (με ολόδικό του τζάκι) και το γραφείο. Συνολικά τρία είναι τα τζάκια στο prive επίπεδο της διάσημης τηλεοπτικής περσόνας, ενώ όλοι οι χώροι κυριαρχούνται από την αφαιρετική και super chic αισθητική του λευκού και των γήινων αποχρώσεων.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο νέο πολυτελές απόκτημα της Ellen DeGeneres!

Η πρόσοψη της μονοκατοικίας φανερώνει τον contemporary χαρακτήρα της, με τις πελώριες τζαμαρίες να κλέβουν την παράσταση.

Στο μεγάλο καθιστικό του σπιτιού κυριαρχούν το φυσικό ξύλο, η λευκή απόχρωση και τα μινιμαλιστικά στοιχεία του σύγχρονου σχεδιασμού του.

Η open plan κουζίνα θα μπορούσε να ανήκει και σε gourmet εστιατόριο, ενώ η κομψή τραπεζαρία είναι σε άμεση επαφή με την εκπληκτική θέα στον ωκεανό.

Το master υπνοδωμάτιο “ανοίγει” προς τη θάλασσα, διαθέτει το δικό του τζάκι και καθιστικό, ενώ το χαλαρωτικό λευκό κυριαρχεί και σε αυτό το χώρο.

Η oversized γκαρνταρόμπα της Ellen χρησιμοποιεί με μοναδικό τρόπο το φυσικό φως, ενώ το ανοιχτόχρωμο ξύλο είναι το κυρίαρχο στοιχείο.

Το master μπάνιο της παρουσιάστριας “βλέπει” επίσης τον ωκεανό, ενώ η μοναδική μπανιέρα μονοπωλεί το χώρο.

Το ευρύχωρο και ηλιόλουστο γραφείο της DeGeneres ακολουθεί το minimal chic στιλ του σπιτιού.

Η “χωνευτή” πισίνα που κοσμεί τη βεράντα με το ξύλινο deck και τα δύο εξωτερικά lounge.

Άλλο ένα lounge της μονοκατοικίας με εξωτερικό τζάκι και daybed.

Read More

And More