Emily Ratajkowski: Η ολοκαίνουρια και υπερπολυτελής βίλα που μόλις απέκτησε στο L.A.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό το κορίτσι μας απασχολεί με τις… μεσιτικές επιλογές της. Περίπου ένα χρόνο πριν είχε “ανοίξει” τις πόρτες του εκπληκτικού loft της στο L.A. για να φωτογραφηθεί στο περιοδικό Vogue, προκαλώντας το θαυμασμό των interior designers, αλλά και των μεγάλων fans της. Τώρα, λοιπόν, για άλλη μια φορά καταφέρνει να… ταράξει τα νερά με την ολοκαίνουρια μονοκατοικία της και πάλι στο Los Angeles, την οποία η ηθοποιός και μοντέλο Emily Ratajkowski μόλις απέκτησε έναντι $2 εκατομμυρίων!

Στην hip γειτονιά του Echo Park, που τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε δημοφιλή προορισμό όλου του “it crowd” της περιοχής, η Ratajkowski βρήκε την κατάλληλη και πολυτελή κατοικία που έψαχνε! Αποτελούμενη από τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, η βίλα διαθέτει την υψηλή αισθητική που χαρακτηρίζει τη μεσοπολεμική αρχιτεκτονική, μιας και χρονολογείται από το 1946, μια σχεδιαστικά εμβληματική περίοδο.

Με έκταση που αγγίζει τα 163 τ.μ., η μονοκατοικία της Emily Ratajkowski μπορεί να έχει υποστεί ριζική ανακαίνιση, αλλά κρατάει έως σήμερα ακέραια αρκετά από τα κατασκευαστικά στοιχεία τους, όπως οι ξύλινες οροφές με τα εξωτερικά δοκάρια στήριξης, αλλά και η πλίθινη πρόσοψη που κοσμεί το πανύψηλο (4,5 μέτρων) τζάκι του σαλονιού. Ταυτόχρονα, τα παράθυρα που είναι τοποθετημένα σε ψηλά σημεία των τοίχων και οι μπαλκονόπορτες που συναντώνται στους περισσότερους χώρους του σπιτιού, προσφέρουν απίθανη θέα στα δάση τις περιοχής, αλλά και στις κορυφές των δέντρων -άλλο ένα χαρακτηριστικό στοιχείο της περιόδου που χτίστηκε!

Η κουζίνα μονοπωλείται από το ξύλο και τις λευκές επιφάνειες, ενώ στα καθιστικά κυριαρχούν οι πολλαπλές γήινες αποχρώσεις που δίνουν μια country νότα στο interior design, ενώ άλλοτε στρέφονται σε περισσότερο boho γραμμές. Φυσικά υλικά και contemporary έπιπλα στέκονται πλάι σε αρκετά vintage ευρήματα με μεσοπολεμική χροιά. Το master υπνοδωμάτιο με τις τζαμαρίες του προσφέρει επίσης απίστευτη θέα στη γειτονιά και τον κήπο, ενώ διαθέτει και προσωπική γκαρνταρόμπα και en suite μπάνιο “ντυμένο” σε δύο αποχρώσεις του γκρι και με αρκετές σκανδιναβικές αναφορές.

Ο χώρος συμπληρώνεται από ένα γραφείο, αλλά και ένα επιπλέον σπιτάκι με θέα στον κήπο και τα δάση της περιοχής, το οποίο το νεαρό μοντέλο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ως ξενώνα, γυμναστήριο ή και έξτρα γραφείο.

Στους εξωτερικούς χώρους συνεχίζεται αδιάκοπη η εκλεπτυσμένη αισθητική που συναντά κανείς και στο interior: μια ιδιωτική βεράντα, έκταση με φρούτα, ένα hot tub, μπάρμπεκιου και κήπος με παχύφυτα είναι τα στοιχεία που απαρτίζουν το outdoor lounge!

And More