Emily Ratajkowski: Το artistic loft της στο Los Angeles

Το πολυτελές διαμέρισμα της Emily Ratajkowski καταφέρνει να τραβά συνεχώς τα βλέμματα και να ενθουσιάζει τους interior designers τους τελευταίους μήνες, χάρη στις συχνές αναρτήσεις της στο Instagram.

Το 25χρονο μοντέλο και ηθοποιός επέλεξε να δώσει καινούριο χαρακτήρα στο βιομηχανικό loft της (που μάλιστα λειτουργούσε παλιότερα και ως εργοστάσιο), στο οποίο κυριαρχούν οι έντονες μονοχρωμίες, οι εξωτερικές σωληνώσεις και το ακατέργαστο τσιμέντο. Με έμφαση στα πολυάριθμα έργα τέχνης που κοσμούν τους concrete και λευκούς τοίχους, το σπίτι της νεαρής Καλιφορνέζας είναι διάσπαρτο από artistic αναφορές. Τα μεγάλα κάδρα και οι καμβάδες με προσωπικές της και όχι μόνο φωτογραφήσεις, αλλά και πίνακες ζωγραφικής ξεχωρίζουν αφού καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της διακόσμησης. Τα παλαιωμένα ξύλα, το μάρμαρο και η πληθώρα χαλιών και μοτίβων συμπληρώνουν την εικόνα του chic και cozy χώρου, ενώ οι διαφορετικές κατευθύνσεις όπως το bojo και το danish design που εναλλάσσονται μεταξύ τους σε όλο το σαλόνι φανερώνουν την εκρηκτική προσωπικότητά της.


Παλαιωμένο ξύλο, vintage πολυθρόνα και μεγάλα βάζα συνοδεία καμβάδων και κάδρων.


Το animal print χαλί συνδυάζεται άψογα με την bojo μπουχάρα, ενώ το σαλόνι ολοκληρώνεται με υφασμάτινο chesterfield καναπέ και μια υπέροχη δανέζικη πολυθρόνα.


Άποψη του σαλονιού όπου δεσπόζει η προσωπική φωτογραφία της Emily από τον λογαριασμό της στο Instagram.


Ελαιογραφίες, φωτογραφίες και μπαρόκ αισθητική συνθέτουν μια ζεστή γωνιά του loft.


Η τέχνη έχει την τιμητική της στους τοίχους της Emily Ratajkowski.


Η Emily ποζάρει συχνά στο σπίτι της για τον λογαριασμό της στο Instagram, αυτή την φορά με casual διάθεση, φορώντας τζιν ολόσωμη φόρμα.

And More