Jamie Dornan: Η πολυτελής μονοκατοικία του “Mr. Grey” στο Los Angeles θα σε εντυπωσιάσει

Έχεις δει πώς μοιάζει το kinky διαμέρισμα του Mr. Grey και τις αθώας, καλοκάγαθης και σεμνής (μέχρι αποδείξεως του εναντίου), Anastasia Steele. Πελώριες τζαμαρίες, σύγχρονο design, μινιμαλισμός, lofty χαρακτηριστικά και εργένικη αύρα είναι τα κυρίαρχα συστατικά της διακοσμητικής επιτυχίας του γοητευτικού επιχειρηματία με τα εξεζητημένα σεξουαλικά γούστα. Πόσα, όμως, κοινά στοιχεία μπορεί να έχει με τον Mr Grey ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε στην μεγάλη οθόνη, Jamie Dornan; Αν κρίνουμε από το πολυτελές interior design της μονοκατοικίας του διάσημου ηθοποιού στα Hollywood Hills του Los Angeles, την οποία μάλιστα αποφάσισε να πουλήσει έναντι $3,195 εκατομμυρίων, τότε μάλλον οι δύο άνδρες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους! Άλλωστε, αυτή η διαπίστωση δεν αποτελεί έκπληξη, αφού ο Dornan είναι ένας ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών, που ζει την ήρεμη οικογενειακή ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Ας επιστρέψουμε, όμως, πάλι στο θέμα μας και την εντυπωσιακή μονοκατοικία του πρωταγωνιστή της τριλογίας Fifty Shades of Grey για να ρίξουμε μια μικρή ματιά στα μοναδικά χαρακτηριστικά της! Βλέπεις, το υπερπολυτελές σπίτι βρίσκεται στην περιοχή Nichols Canyon και αποτελεί ένα mid-century αρχιτεκτονικό “διαμάντι”, που κατασκευάστηκε από τον αναγνωρισμένο αρχιτέκτονα Edward H. Fickett! Ο ηθοποιός απέκτησε αυτή την υπέροχη κατοικία το 2016 στην τιμή των $2,843 εκατομμυρίων. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκεί, αφού σύντομα αποφάσισε να προχωρήσει στην ενοικίαση της νέας τότε μονοκατοικίας του και μάλιστα έναντι $14.000 τον μήνα!

 

Μετρώντας τρία υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, η βίλα που χρονολογείται από το 1959 έχει έκταση 233 τ.μ. και διαθέτει υπερμεγέθεις κοινόχρηστους χώρους για όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του Dornan! Πέρα από τις 50s καταβολές που εντοπίζονται εύκολα στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του σπιτιού, και οι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν πλήθος αναφορών από τα μέσα του αιώνα, όπως είναι ο πέτρινος τοίχος που “φιλοξενεί” το τζάκι στο σαλόνι, αλλά και οι μοντερνιστικές γραμμές στα έπιπλα που έχουν επιλεχθεί να το εξοπλίσουν!

 

 

Το διπλό καθιστικό του σπιτιού επικοινωνεί μέσω του κοινού τζακιού, ενώ και οι δύο χώροι βρίσκονται σε άμεση επαφή με τους εξωτερικούς χώρους, χάρη στις πελώριες τζαμαρίες που έχουν ουσιαστικά… αντικαταστήσει τους τοίχους! Γήινοι χρωματικοί τόνοι και μια προτίμηση στο γκρι (τυχαίο γεγονός, ας υποθέσουμε) κυριαρχούν στην παλέτα που έχει επενδύσει το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού, ενώ το ξύλο συμπληρώνει την συνολική εικόνα. Με έναν διακριτικό open plan σχεδιασμό, τα καθιστικά ενώνονται με την τραπεζαρία και την κουζίνα, αλλά και με το αίθριο που επικοινωνεί με όλους τους κοινόχρηστους χώρους, μιας και βρίσκεται ανάμεσά τους! Όσο για τα ιδιωτικά δωμάτια, η master κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα μικρό καθιστικό και γραφείο, ενώ έχει το δικό του en suite διπλό μπάνιο.

Επιπλέον, η μονοκατοικία περιλαμβάνει μεγάλη εξωτερική έκταση, όπου φιλοξενείται η πισίνα, αλλά και spa, μπάρμπεκιου και πολλαπλά lounges, τόσο πλάι στην πισίνα, όσο και στις εκτενείς βεράντες και τα decks!

And More