Jeniffer Lopez: Προς πώληση ξανά το πολυτελές διαμέρισμα που απέκτησε πριν λίγους μήνες

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα μας power couples και πώς θα μπορούσαν, άλλωστε, να μην είναι όταν εκείνη είναι μία από τις μεγαλύτερες entertainers και επιχειρηματίες της showbiz και εκείνος ένας από τους πιο αγαπητούς αθλητές του αμερικανικού baseball; Ο λόγος, φυσικά, για την JLo της καρδιάς μας και τον σύντροφό της και πρώην “αστέρι” του baseball, Alex Rodriguez, οι οποίοι μας απασχολούν για ακόμη μια φορά με την ακίνητη περιουσία τους! Όχι, δεν το λέω με αρνητική χροιά, αφού πάντα χαίρομαι να μαθαίνω τα νέα της Jennifer Lopez! Τώρα, λοιπόν, το ζεύγος αποφάσισε να αφήσει πίσω του το πολυτελές διαμέρισμα που αγόρασε στο κτίριο 432 Park Avenue του Manhattan πριν από μερικούς μήνες (τον Απρίλιο του ’18) και να βάλει πλώρη για ένα μεγαλύτερο και πιο άνετο σπίτι που θα στεγάσει την πολυμελή οικογένειά τους!

Η τιμή πώλησης του εκθαμβωτικού διαμερίσματος ανέρχεται στα $17,5 εκατομμύρια, δηλαδή περίπου δύο εκατομμύρια πάνω από την αρχική τιμή αγοράς που έφτανε τα $15,3. Πάντως, το υπερπολυτελές σπίτι βρίσκεται στον 36ο όροφο του διάσημου πύργου και έχει έκταση που αγγίζει τα 371 τ.μ., ενώ διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια. Παρ’ όλα αυτά, για τα δύο παιδιά της JLo και τα δύο του Rodriguez, το διαμέρισμα μάλλον όντως ήταν περιορισμένης έκτασης και δεν μοιάζει πλέον τόσο… άκυρη η επιθυμία τους να μετακινηθούν σε ένα πολύ μεγαλύτερο σπίτι!

Όσο για τους εσωτερικούς χώρους του εντυπωσιακού διαμερίσματος, η Lopez φρόντισε να βάλει την προσωπική πινελιά της και να διαμορφώσει βάσει της αισθητικής της το interior design. Κάπως έτσι, από το ολόμαυρο και γυαλιστερό ιδιωτικό ασανσέρ με το mini “καθιστικό”, οι επισκέπτες μπαίνουν σε έναν εκτενή διάδρομο-χωλ, από όπου ξεκινούν να… ξετυλίγονται οι κεντρικοί χώροι του σπιτιού. Με τα ξύλινα δάπεδα να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο από την είσοδο ακόμη του σπιτιού, οδηγούμαστε στο σαλόνι και την τραπεζαρία, που έχουν τοποθετηθεί σε κοινό χώρο! Neutral χρωματικές επιλογές, με έμφαση στις σκουρόχρωμες αποχρώσεις είναι εκείνες που επικρατούν στο καθιστικό, ενώ οι contamporary λεπτομέρειες και τα αρχιτεκτονικά στοιχεία δεν λείπουν από την συνολική εικόνα. Επιπλέον, τα πολλαπλά πανύψηλα παράθυρα που “απασχολούν” όλους τους τοίχους του δωματίου κλέβουν τις εντυπώσεις, ενώ προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Από εκεί, περνάμε στην ξεχωριστή κουζίνα, όπου το γκρι μάρμαρο και οι γυαλιστερές λευκές επιφάνειες συνδυάζονται άψογα με τι φυσικό ξύλο και τις inox μεταλλικές επενδύσεις, ενώ και από εδώ δεν λείπει το άπλετο φυσικό φως από το oversized παράθυρο που κυριαρχεί στον χώρο! Έπειτα, σειρά έχει το family room, δηλαδή το περισσότερο casual καθιστικό της οικογένειας. Και σε αυτή την περίπτωση, βλέπουμε τις ουδέτερες χρωματικές επιλογές να επικρατούν, με το γκρι να κάνει ξανά την εμφάνισή του. Η διαφορά σε αυτή την περιοχή του σπιτιού είναι πως διαθέτει περισσότερο fluffy και comforting υφές, για τις καθημερινές στιγμές του ζευγαριού και των παιδιών τους!

Τέλος, τα υπνοδωμάτια έχουν διαμορφωθεί βάσει των αναγκών της εξαμελούς οικογένειας, ώστε να “φιλοξενούν” τα δίδυμα που η JLo απέκτησε με τον Mark Antony και τις δύο κόρες που ο Rodriquez απέκτησε με την Cynthia Scurtis. Όσο για την προσωπική σουίτα του ζεύγους, αποτελείται από τον χώρο του υπνοδωματίου, καθιστικό, γκαρνταρόμπα και δύο en suite μπάνια!

And More