Jessica Biel: Άνοιξε kids-friendly εστιατόριο στο Λος Άντζελες!

Η Jessica Biel μπορεί να μην εμφανίζεται αυτόν τον καιρό σε κάποια ταινία όμως οι δραστηριότητές της εκτός πλατώ είναι πολλές! Νέα μητέρα, σύζυγος του Justin Timberlake και προσφάτως επιχειρηματίας αφού προσχώρησε μαζί με φίλους της σε ένα σχήμα που δημιούργησαν έναν μοναδικό χώρο εστίασης για παιδιά και γονείς στο Λος Άντζελες και τη διάσημη Λεωφόρο Μελρόουζ, το Au Fudge. Η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένας kid-friendly πολυχώρος που θα λειτουργούσε ως εστιατόριο, μπαρ, καφέ που όμως δεν θα απευθυνόταν μόνο στους χολιγουντιανούς αστέρες. Επιπλέον το μενού του μαγαζιού είναι οργανικό, οικολογικό και κατάλληλο για αλλεργικούς, χορτοφάγους ή μη.


Η πρόσοψη του μαγαζιού.


Συνιδρυτές του χώρου είναι (από αριστερά) η παραγωγός και συγγραφέας Kimberly Muller, η ενδυματολόγος της Biel και άλλων διασήμων και εγκέφαλος του εγχειρήματος Estee Stanley, ο Jonathan Rollo και ο Joey Gonzalez (εδώ μαζί με την Biel σε φωτογράφιση μέσα στο Au Fudge).


Η κεντρική σάλα του μαγαζιού.


Η Stanley είχε την αρχική ιδέα όταν πήγε σε κάποιο παιδικό πάρτι σε μαγαζί με απαίσια οργάνωση και καμία δυνατότητα για την ψυχαγωγία γονιών και παιδιών. Τότε συνέλαβε την ιδέα να δημιουργηθεί ένας χώρος όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να περάσουν ταυτόχρονα καλά.


Η Biel ήταν η επόμενη που της ζητήθηκε να προσχωρήσει στην ιδέα γιατί πολύ συχνά έφτιαχνε στον γιο της Stanley το πιο τέλειο οργανικό, υποαλλεργικό και χωρίς γλουτένη κέικ, έτσι η Stanley της ζήτησε να συμμετέχει αλλά όχι μόνο φτιάχνοντας την σπεσιαλιτέ της.


Το μπαρ του μαγαζιού.


Η είσοδος του Au Fudge


Η κομψή αυλή του μαγαζιού που βλέπει στη Λεωφόρο Μελρόουζ.


Το σημαντικό ατού του μαγαζιού είναι ότι διαθέτει ξεχωριστούς χώρους δημιουργικής απασχόλησης για μικρά ή μεγάλα παιδιά όπως αυτός εδώ που είναι για μεγάλα παιδιά.


Αυτός είναι ο χώρος απασχόλησης μικρότερων ηλικιών όπως νήπια.


Το άλλο μεγάλο ατού του μαγαζιού και πρωτοτυπία στο design είναι ένα δεντρόσπιτο στην κορυφή του κτιρίου! Και αυτή είναι η εσωτερική σκάλα που οδηγεί στο δεντρόσπιτο!


Το εσωτερικό του δεντρόσπιτου


Το μαγαζί διαθέτει ακόμη και χώρο με ηλεκτρονικά παιχνίδια!


Όσο για το μενού; Αυτό το πολύχρωμο κέικ που σερβίρεται είναι μονάχα μία από τις πολύχρωμες τροφές που μπορεί να βρει κανείς εκεί!

And More