Justin Bieber & Hailey Baldwin: Η εντυπωσιακή τους μεζονέτα στο Beverly Hills

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα και cool ζευγάρια του Hollywood. Αγαπάμε το στιλ τους, τις κοινές τους εμφανίσεις, τα κοινά instagram posts που μας χαρίζουν συχνά – πυκνά, αλλά και το σπίτι τους. Για την ακρίβεια, την έπαυλή τους στο Beverly Hills.

To Be Honest, το συγκεκριμένο σπίτι αποτελεί μία από τις πρώτες κατοικίες του Justin Bieber. Η εικόνα του, όμως, σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα την αρχική. Ο ίδιος αποφάσισε να το αναδιαμορφώσει παρέα με τη σύζυγο, Hailey Baldwin, λίγο πριν παντρευτούν. Έκτοτε, έγινε η βασική τους κατοικία. Για αυτό, περιέχει τη διακοσμητική πινελιά και των δύο.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, να ρίξουμε μία ματιά στην εντυπωσιακή τους μεζονέτα;

Ας ξεκινήσουμε από την εξωτερική οπτική γωνία…

Take a dive σε αυτή την εντυπωσιακή πισίνα!

Το σαλόνι τους γεμάτο από μικρά gadgets ή deco items, που να παραπέμπουν σε αυτά. Το ξύλο επικρατεί, καθώς, όπως αναφέρουν σε συνέντευξη τους ήθελαν το σπίτι να παραπέμπει, όσο το δυνατόν περισσότερο, στη φύση.

Ας ανέβουμε από την (επίσης) ξύλινη σκάλα!

Όμως, η σωστή οπτική γωνία, για να δεις τη σκάλα είναι αυτή ακριβώς!

Στον πάνω όροφο της μεζονέτας, θα συναντήσεις το εντυπωσιακό Play – Room, το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από εκείνα που συναντάς σε παιδότοπους, λούνα – παρκ και σινεμά.

Τα έπιπλα στο σαλόνι σε απαλές αποχρώσεις και γήινα χρώματα.

Πρόσεξες το τεράστιο “I Love You!” στον τοίχο;

Για το τέλος, σου άφησα τη boho γωνιά της Hailey!

(Πηγή Φωτογραφιών: @justinbieber)

And More