Kardashians & Jenners: Αυτή είναι η ολοκαίνουρια έπαυλη των διάσημων γυναικών στην California

Οι Kardashians αγόρασαν άλλο ένα σπίτι και σήμερα είναι Τετάρτη. Τόσο απλά, όσο η διαδοχή των ημερών στην διάρκεια της εβδομάδας! Γιατί, αν θέλεις να μιλήσουμε για ακίνητη περιουσία στην showbiz, δεν νομίζω να περιμένεις ότι υπάρχει κάποια οικογένεια με περισσότερα, πιο πολυτελή και πιο ακριβά σπίτια από αυτή! Πιστές, λοιπόν, στην παράδοση που μας έχουν συνηθίσει, οι γυναίκες της ούτως ή άλλως all female φαμίλιας των Kardashians-Jenners αποφάσισαν να προσθέσουν άλλη μία υπερπολυτελή μονοκατοικία στο ενεργητικό τους και μάλιστα αυτή την φορά σε μια περιοχή πολύ βολική για όλες, μιας και εκεί αναμένεται να περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, αλλά και να χρησιμοποιούν την έπαυλη ως ορμητήριο για τις ξέφρενες βραδιές στο κορυφαίο φεστιβάλ τεχνών Coachella! Ναι, καλά κατάλαβες, τα καινούρια “headquarters” των κοριτσιών βρίσκονται στην La Quinta της California και ναι είναι στην έρημο της Coachella!

Πόσο, όμως, στοίχισε αυτή η ολοκαίνουργια αγορά των Kardashians; Σε αυτό το σημείο μάλλον πρέπει να σου υπενθυμίσω να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αναλογιστείς πόσο μεγάλη είναι η περιουσία των διάσημων γυναικών! With that in mind, λοιπόν, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως αυτή η αγορά κόστισε $12 εκατομμύρια και σίγουρα καμία δεν τα… λυπήθηκε! Όπως αναφέρουν τα διεθνή περιοδικά, το ποσό αυτό μεταφέρθηκε από το οικογενειακό τραστ των Kardashians, προκειμένου να αποκτήσουν την νέα καλοκαιρινή βίλα τους!

Το εκθαμβωτικό σπίτι περιλαμβάνει επτά υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια, ενώ όπως είναι αναμενόμενο τα πολλαπλά lounges, οι αίθριοι και υπαίθριοι χώροι, αλλά και ανέσεις απίθανης χλιδής, όπως οι πισίνες και τα σπα είναι στοιχεία που δεν λείπουν από την ιδιοκτησία! Μάλιστα, οι εσωτερικοί χώροι εκτείνονται σε 1029 (!) τ.μ., ενώ η συνολική έκταση του οικοπέδου αγγίζει τα τέσσερα στρέμματα!

Φυσικά, η νεόδμητη αποστομωτική έπαυλη που κατασκευάστηκε μόλις πριν δύο χρόνια, είναι ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς από τις έξι γυναίκες! Μία open plan αχανής έκταση, φτιαγμένη από πολυτελή υλικά και εξοπλισμένη με τα πιο up to date κομφόρ! Παρ’ όλα αυτά, ο χώρος (προς το παρόν τουλάχιστον) παραμένει αρκετά minimal και αφαιρετικός, καταλήγοντας σε ένα σύνολο contemporary εξτραβαγκάνζας!

Η επιβλητική και με αναφορές στον κυβισμό μονοκατοικία διαπρέπει στη σύνδεση των εσωτερικών με τους εξωτερικούς χώρους της. Στον interior σχεδιασμό, πολλαπλά εσωτερικά καθιστικά έτοιμα να φιλοξενήσουν πολυπληθείς… ομάδες “μπλέκονται” με χώρους εστίασης που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και “βασιλικοί”, ενώ τα τζάκια συντροφεύουν κάθε επίπεδο του σπιτιού! Η χρωματική παλέτα έχει διατηρηθεί σε neutral τόνους, “προσγειώνοντας” με αυτό τον τρόπο την υπερβολικά πολυτελή αισθητική του χώρου, ενώ το καφέ τούβλο κυριαρχεί στην επένδυση των τοίχων. Οι πελώριες τζαμαρίες προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στους περιβάλλοντες χώρους, αλλά και στην εντυπωσιακή πισίνα της ιδιοκτησίας!

And More