Kate Middleton – Πρίγκηπας Ουίλιαμ: Οι λεπτομέρειες από το σπίτι τους στο Κένσιγκτον!

Η Kate Middleton και ο Πρίγκηπας Ουίλιαμ υπδέχτηκαν πριν από λίγο καιρό στην κατοικία τους (ή καλύτερα στην πτέρυγά τους) στο παλάτι του Κένσιγκτον στο Λονδίνο το προεδρικό ζεύγος της Αμερικής. Ήταν η καλύτερη αφορμή αλλά και η πρώτη φορά που η κάμερα μπήκε στο…. σπίτι τους αφού ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαν βγει φωτογραφίες από την κατοικία της Δούκισσας και του Πρίγκηπα από τότε που εγκαταστάθηκαν εκεί. Να σημειωθεί βέβαια ότι αυτή είναι η μία από τις κατοικίες που διαθέτουν και αφορά το Λονδίνο. Διαθέτουν πολυτελή οικήματα και στην εξοχή (βασιλική οικογένεια γαρ!).
Όπως είναι φυσικό καθόλου δεν απασχόλησε τα μέσα η επίσκεψη αυτή καθεαυτή όσο το πώς ήταν διακοσμημένο το σαλόνι τους αλλά και τι φορούσε ο πρίγκηπας Γεώργιος που εμφανίστηκε με τις πυτζαμούλες του και το μπουρνούζι του για να πει “καλησπέρα” και “καληνύχτα” στον πρόεδρο Ομπάμα!
Είναι λοιπόν ιδανική στιγμή και για μας να σου επισημάνουμε μερικά πράγματα για τη διακόσμηση που προτιμά η Δούκισσα και ο Πρίγκηπας ώστε να… αντιγράψεις-αν θέλεις- ιδέες!


Στο κατώφλι του… σπιτιού τους, ο πρίγκηπας Χάρι, η Kate και ο Ουίλιαμ περιμένουν το ζεύγος Ομπάμα. Η είσοδος είναι μια τυπική είσοδος βρετανικής κατοικίας (πολυτελούς).


Ένα πράγμα έκανε εντύπωση από το πριγκηπικό σαλόνι: οι λάμπες! Μα πόσες λάμπες πια; 6 καταμετρήθηκαν από τη μία πλευρά και άλλες τόσες από την άλλη. Επίσης στο τεράστιο ottoman στο κέντρο του σαλονιού (αντί για τραπεζάκι) ήταν πολύ διπλωματικά τοποθετημένο ένα μαύρο σκυλάκι, ο Μπο, το δώρο των Ομπάμα στην πριγκίπισσα Σάρλοτ όταν γεννήθηκε. Η επίπλωση είναι γενικά άνετη, αν και τυπικά βρετανική, με καρέκλες βασιλικές και χωρίς μοντέρνες πινελιές, με πολλα floral μόνο στα μαξιλάρια.


Αυτό που έκανε εντύπωση είναι πόσο μεγάλοι είναι οι καναπέδες τόσο που η Κέητ χρειάστηκε δύο τεράστια μαξιλάρια για να κάτσει άνετα και να μη… χαθεί! Βαριές κουρτίνες στολίζουν τα τεράστια παράθυρα με θέα τον κήπο και φυσικά υπάρχουν κλασικά βασιλικά πορτραίτα στους τοίχους. Επίσης διακρίνεται ένα τραπέζάκι με ποτά και όχι το κλασικό ξύλινο μπαράκι.


Τη διακόσμηση δεν την λες… ζωντανή. Όμως τα τεράστια βάζα με λουλούδια δίνουν μια πινελιά και νεανική αλλά και πιο αλέγρα στην όλη τυπική διακόσμηση. Επίσης το διαφανές τραπεζάκι πλαι στον Ουίλιαμ είναι ίσως το μόνο μοντέρνο έπιπλο που είδαμε μέσα στο δωμάτιο.


Αυτό που έπιασε ο φακός ήταν οι φωτογραφίες. Πάνω στο πιάνο ήταν τοποθετημένες φωτογραφίε της Kate και του πρίγκηπα.


Σε ένα άλλο τραπεζάκι δεσπόζουν οι φωτογραφίες του Ουίλιαμ από τα… νιάτα του καθώς και φωτογραφίες της μητέρας του.


Τα λουλούδια κάνουν όντως πολύ πιο ελαφριά την τόσο στείρα διακόσμηση. Επίσης και τα βιβλία που διακρίνονται σε μια γωνιά του δωματίου.


Τα παράθυρα διαθέτουν καθίσματα για να απολαμβάνει κανείς τη θέα. Ανάμεσά τους και ο πρίγκηπας Γεώργιος που καβάλησε το αλογάκι του (δώρο των Ομπάμα για τη γέννησή του) και έπαιξε λίγο πριν τη βραδινή κατάκλιση. Να υποθέσουμε λοιπόν ότι στην αυστηρή διακόσμηση επιτρέπεται μια ατασθαλία από ένα παιδικό παιχνίδι.

And More