Kendall Jenner: Το σπίτι της “ενηλικίωσής” της πωλείται και μπορείς να δεις πώς είναι το εσωτερικό του

Μπορεί να είναι μόλις 21 ετών, αλλά έχει ήδη μονοπωλήσει τα φώτα της δημοσιότητας τόσο με την προσωπική και οικογενειακή ζωή της, όσο και με τα επαγγελματικά βήματά της. Και πώς θα μπορούσε, άλλωστε, να το αποφύγει όταν προέρχεται από μία από τις πιο διάσημες και ακριβοπληρωμένες “φαμίλιες” της Αμερικής; Ο λόγος για την Kendall Jenner που ουσιαστικά μεγάλωσε μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών που παρακολουθούν ένα από τα μακροβιότερα αμερικανικά reality show “Keeping Up with the Kardashians”! Η μικρή Kendall, λοιπόν, μεγάλωσε και ακολούθησε καριέρα μοντέλου, χωρίς ποτέ να απαρνηθεί τη φήμη που κέρδισε μέσα από τα καμώματα της οικογένειάς της! Παρ’ ότι φαίνεται πως ανήκει στα λιγότερο “προκλητικά” μέλη των Kardashians- Jenner (βλ. Kim) και δεν εμφανίζεται τόσο άστατη (βλ. Kylie), η Kendall μόλις αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και να πουλήσει το υπερπολυτελές σπίτι που αγόρασε μόνη της και στο οποίο ζει από τα 18 της!

Το νεαρό μοντέλο και τηλεπερσόνα μόλις διέθεσε στη μεσιτική αγορά το πολυτελέστατο διαμέρισμα που διατηρεί σε συγκρότημα κατοικιών στο Los Angeles έναντι 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων, λίγο παραπάνω δηλαδή από την τιμή στην οποία το αγόρασε το Μάιο του 2014! Το σπίτι των 190 τ.μ. ανήκει στο συγκρότημα της οδού Wilshire και απαρτίζεται από δύο υπνοδωμάτια- σουίτες και τρία μπάνια, ενώ η αρχιτεκτονική γραμμή που ακολουθεί είναι η open plan διάταξη, με αχανείς κοινόχρηστους χώρους και τεράστιες τζαμαρίες που κάνουν το διαμέρισμα να μοιάζει ακόμη πιο “πλούσιο”.

Με θέα στον “γλυπτό” κήπο και τον ορίζοντα της πόλης, το διαμέρισμα κινείται σε μπεζ, λευκούς, γκρι και απαλούς μοβ χρωματισμούς, ενώ το ξύλο παίζει κυρίαρχο ρόλο τόσο στα πατώματα όσο και στα έπιπλα του διάσημου μοντέλου. Με λιτές διακοσμητικές γραμμές, αλλά αρκετά cozy ύφος και υφές που “αγκαλιάζουν” τον επισκέπτη, το σπίτι της Kedall Jenner θα μπορούσε να χαρακτηριστεί minimal με elegant πινελιές, όπως το animal print και η γούνα που διανθίζουν το κατά τα άλλα “ήσυχο” interior design! Ανάμεσα στις ανέσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει το συγκρότημα είναι και η θερμαινόμενη πισίνα, το γυμναστήριο, το social room, ο χώρος συσκέψεων και το κελάρι με τα κρασιά, αλλά και 24ωρη φύλαξη, θυρωρός και πορτιέρης.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να δεις πώς μοιάζει το σπίτι της Kendall Jenner!

Το ευρύχωρο σαλόνι του νεαρού μοντέλου είναι άνετο, με το λευκό να κυριαρχεί στους τοίχους και τις μεγάλες επιφάνειες, ενώ το φυσικό φως προσθέτει “ζεστασιά” και φινέτσα.

Άποψη της “ανοιχτής” κουζίνας, όπως φαίνεται από τη γωνιά του γραφείου.

Το minimal γραφείο που βρίσκεται στο πλάι του καθιστικού “μπλέκεται” με τα maximalistic στοιχεία, όπως το έντονο animal print.

Η κουζίνα του διαμερίσματος είναι σχεδιασμένη σε open plan διάταξη, ενώ το πλακάκι, το φυσικό ξύλο και η λάκα είναι τα βασικά υλικά που την χαρακτηρίζουν.

Η τραπεζαρία της Kendall μπορεί να “φιλοξενήσει” λίγους και καλούς φίλους, ενώ διαθέτει περισσότερο contemporary σχεδιασμό.

Το master υπνοδωμάτιο συνδυάζει τη φινέτσα με την άνεση, κάνοντας το χώρο να μοιάζει ιδανικός για… fluffy ξεκούραση.

Ένα από τα μπάνια του διαμερίσματος όπου το σκουρόχρωμο γκρι πλακάκι συνδυάζεται με τα λευκά είδη υγιεινής και το σουηδικό ξύλο και ελαφριά απόχρωση λεβάντας στους τοίχους.

And More