Leonardo DiCaprio: Εσύ πόσα θα… έδινες για να μείνεις στο σπίτι του αγαπημένου μας Leo;

Είσαι σε φάση διακοπών και ψάχνεις στο internet πιθανούς προορισμούς, αναρωτιέσαι πού θα είναι καλύτερα αυτή την εποχή, ποια περιοχή θα ήθελες να επισκεφτείς και ποιο θα ήταν το ιδανικό κατάλυμα που θα “φιλοξενήσει” τις ημέρες αναψυχής σου και τότε ΜΠΑΜ πέφτεις πάνω σε αυτό το σπίτι! Είναι μεν πα-νά-κρι-βο, είναι δε υπερπολυτελές! Έχεις την αίσθηση πως οι κόρες των ματιών σου μετατρέπονται σιγά-σιγά σε… καρδούλες, όταν ξαφνικά ανακαλύπτεις μια πληροφορία που κάνει την καρδιά σου να “τρέχει” σαν τρελή: Αυτή η εκπληκτική μονοκατοικία στο Palm Springs που στοιχίζει σχεδόν $3.750 τη βραδιά είναι του Leonardo DiCaprio! Και ναι, θα μπορούσες να κοιμάσαι στο κρεβάτι του Leo, να απολαμβάνεις τη θέα από το σαλόνι του και να παίζεις ρομαντικές νότες στα πλήκτρα του πιάνου του, ενώ μπροστά σου θα απλώνεται ο φωτισμένος κήπος και η πισίνα του!

Κατασκευασμένη το 1964 και σχεδιασμένη από τον αναγνωρισμένο αρχιτέκτονα Donald Wexler, η πολυτελέστατη μονοκατοικία βρίσκεται σε μια από τις πιο “πλούσιες” γειτονιές του Palm Springs και περιτριγυρίζεται από “αστέρες” του Hollywood! Σε μια αχανή ιδιοκτησία που αγγίζει τα πεντέμισι στρέμματα, η βίλα του Leonardo DiCaprio αποτελείται από έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, ενώ πολλαπλά τζάκια κοσμούν τους βασικούς χώρους της, οι οποίοι συμπληρώνονται από έναν ξέχωρο ξενώνα, γήπεδο του τένις, θερμαινόμενη πισίνα και σπα!

Με τζαμαρίες που αγγίζουν την οροφή και τα δάπεδα του σπιτιού, η θέα που προσφέρει το “κατάλυμα” του Leo είναι αποστομωτική, ενώ το interior design αγγίζει την… αστερόσκονη της χολιγουντιανής αίγλης! Τα αριστοκρατικά πατώματα από καλογυαλισμένο γρανίτη υποδέχονται τα ξύλινα πάνελ που επενδύουν τους τοίχους, αλλά και τα πετρόχτιστα τζάκια που κοσμούν το χώρο. Φινετσάτες υφάνσεις, γυάλινες επιφάνειες και αρχιτεκτονικά φωτιστικά συμπληρώνουν την εικόνα, με την κομψότητα να “κλέβει” την παράσταση!

Στους εξωτερικούς χώρους, οι πανύψηλοι φοίνικες κυριαρχούν στους πλουμιστούς κήπους που πλαισιώνουν την θερμαινόμενη πισίνα και το πέτρινο deck. Στιλάτες σεζλόνγκ με μεταλλικό σκελετό και υφασμάτινα ημίδιπλα καθίσματα έχουν τοποθετηθεί στο εξωτερικό lounge για τους επισκέπτες, ενώ λευκές oversized ομπρέλες καλύπτουν την έκταση!

Read More

And More