Μια “κλεφτή” ματιά στο super stylish σπίτι της Mandy Moore!

Εδώ και λίγο καιρό, η Αμερικανίδα ηθοποιός Mandy Moore που έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις χάρη στην τεράστια επιτυχία που σημειώνει η τηλεοπτική σειρά This Is Us στην οποία πρωταγωνιστεί, αποφάσισε να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας για έναν ακόμη λόγο: το εκλεπτυσμένο γούστο της στη διακόσμηση! Βλέπεις, η νεαρή ηθοποιός έχει ξεκινήσει τους τελευταίους δύο μήνες να ανακαινίζει τη μονοκατοικία που απέκτησε στην Pasadena της California και φροντίζει να κρατάει τους fans της ενημερωμένους για κάθε νέο βήμα που γίνεται στην εγκατάσταση! Ο λόγος που αυτή η ανακαίνιση είναι τόσο… big deal, πέρα από το γεγονός ότι αφορά μία διάσημη πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, είναι πως για να ολοκληρωθεί έχει “στρατολογηθεί” η Dream Team του design, με την interior designer Sarah Sherman Samuel να έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την αρχιτέκτονα Emily Farnham σε μια αναδόμηση που είναι ξεκάθαρα γυναικεία υπόθεση!

Το “The Moore Project”, όπως το έχουν ονομάσει οι τρεις γυναίκες, βρίσκεται στην τελική ευθεία, έχοντας θέσει ως στόχο εξαρχής να δώσει νέα μορφή και αέρα στα τρία μπάνια, την κουζίνα, το γραφείο, τον ξενώνα, τη βιβλιοθήκη και το καθιστικό της ηθοποιού! Και αφού ήδη έχουν αρχίσει να μας… πειράζουν, “ανεβάζοντας” στα social media τους φωτογραφικό υλικό από τις εργασίες και το τελικό αποτέλεσμα στους διάφορους χώρους της πολυτελούς κατοικίας, οι “συνένοχοι” του Moore Project μας δίνουν την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά και στο guest room που μόλις ολοκληρώθηκε!

Επιλέγοντας το boho chic στυλ ως σημείο αναφοράς στην αναδιαμόρφωση του υπνοδωματίου, η χρωματική παλέτα που χρησιμοποιήθηκε αγγίζει τους γήινους και ουδέτερους τόνους, ενώ δεν λείπουν και οι shiny μεταλλικές λεπτομέρειες που “απογειώνουν” τη διακόσμησή του. Στόχος της designer Sarah Sherman Samuel ήταν να συνδυάσει πολυτελή στοιχεία με πιο καθημερινά αντικείμενα, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε ένα stylish mix & match χώρο, ιδανικό για χαλάρωση! Το ξύλινο κρεβάτι με τις βελούδινες επενδύσεις στο κεφαλάρι και το τελείωμά του δίνει το απαραίτητο touch of elegance, ενώ το ίδιο επιτυγχάνεται και με τα μπρούτζινα side tables που έχουν χρησιμοποιηθεί ως κομοδίνα, αλλά και τα επιτοίχια μεταλλικά φωτιστικά που έχουν τοποθετηθεί δεξιά κι αριστερά από το κρεβάτι. Το χαλί που επέλεξαν παραπέμπει σε περισσότερο moroccan feeling, με τα γεωμετρικά σχέδια να μεσουρανούν στον ασπρόμαυρο “καμβά” του, ενώ διακοσμητικά στοιχεία, όπως κεραμικά βάζα, κανάτες και ποτήρια, αλλά και φυτά εσωτερικού χώρου δίνουν το γήινο χαρακτήρα που έχει ανάγκη ένα υπνοδωμάτιο! Στο φινίρισμα του interior design επιλέχθηκαν λευκές υφάνσεις, αλλά και plush διακοσμητικά μαξιλάρια με faux γούνα και macrame στοιχεία!

And More