Nina Dobrev: Η ηθοποιός ανοίγει τις πόρτες της εκθαμβωτικής μονοκατοικίας της στο L.A.

Τη γνωρίσαμε μέσα από την hit-series του CW, “The Vampire Diaries”, όπου κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο για έξι συνεχόμενες σεζόν, καθιστώντας την αυτόματα σε εφηβικό πρότυπο για εκατοντάδες κορίτσια. Πλέον, η Nina Dobrev μεγάλωσε, άφησε πίσω της την teen τηλεοπτική σειρά που την έκανε ευρέως γνωστή και… ενηλικιώθηκε. Μέσα σε αυτά τα βήματα συγκαταλέγεται και η εκπληκτική μονοκατοικία της στο West Hollywood του L.A., την οποία η νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να παρουσιάσει στο online περιοδικό, MyDomaine! Η ίδια φωτογραφήθηκε στο χώρο της, μιλώντας για τις αισθητικές επιλογές της και τον τρόπο που ερωτεύτηκε αυτή την Ισπανικού στυλ βίλα του 1929!

Για να τη βοηθήσουν στο έργο της ανακαίνισης και αποκατάστασης του σπιτιού της, η Nina Dobrev “στρατολόγησε” το σχεδιαστικό studio Consort Design, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να ενσωματώσει όλα τα αγαπημένα της στοιχεία σε συνδυασμό με ένα edgy look στη διακόσμηση! Με αντικείμενα και λεπτομέρειες που η ίδια έχει αποκτήσει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της, αλλά και με τη βοήθεια των social media, όπως η ίδια εξήγησε στη συνέντευξή της, αφού μέσω του Instagram ανακάλυψε τόσο στο design studio που ανέλαβε τη μονοκατοικία της, όσο και τους καλλιτέχνες που φιλοτέχνησαν αρκετούς πίνακες που κοσμούν τους χώρους της.

Η βίλα με τα τέσσερα υπνοδωμάτια και την πισίνα έχει ταυτόχρονα ένα αιθέριο χαρακτήρα, αλλά και αρκετά εκκεντρικά στοιχεία, που συνδυάζουν πλήρως τα στοιχεία της προσωπικότητας της ηθοποιού. “Στρέφομαι σε περισσότερο ανοιχτούς, ευρύχωρους χώρους. Φωτεινό και λαμπερό είναι το αγαπημένο μου στυλ. Το να κρατάω τα αυθεντικά στοιχεία και την ιστορία του κάθε σπιτιού είναι πολύ σημαντικό για μένα” εξηγεί η Dobrev και συνεχίζει: “Κάθε σπίτι έχει ψυχή και είναι ένα ταξίδι. Εγώ είμαι ένα μικρό βήμα, μία περαστική στην πορεία αυτού του σπιτιού. Έχει καλή ενέργεια. Μπορείς να νιώσεις τους ανθρώπους που έζησαν εδώ και διακατέχεται από μία ζεν αύρα”.

And More