Site icon TLIFE

Πωλείται η βίλα του… γέλιου του αδικοχαμένου Robin Williams!

Splash

Villa of Smiles: αυτό ήταν το όνομα της πολυτελούς βίλας που έχτισε το 2003 ο ηθοποιός Robin Williams στην περίφημη Napa Valley της Καλιφόρνιας για να στεγάσει τις περιόδους διακοπών της οικογένειάς του. H τεράστια έκταση των 3000 στρεμμάτων με τον αμπελώνα, το οινοποιείο, τους στάβλους, το γήπεδο τένις και την έπαυλη έβαλε πωλητήριο το 2012 καθώς ο ηθοποιός αδυνατούσε να τα συντηρήσει. Η αρχική τιμή ήταν 35 εκατομμύρια δολάρια όμως ο Williams κατέβασε την τιμή στα 30 όταν είδε ότι δεν υπάρχει ζήτηση.

Τελικά δεν πρόλαβε να τη δει να πωλείται. Το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την πώληση δήλωσε ότι η έπαυλη εξακολουθεί να είναι υπό πώληση παρά το θάνατο του ηθοποιού. Και οι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές!

/
Ο Williams έχτισε το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του θέλοντας να δημιουργήσει μια όαση χαλάρωσης για εκείνον και την οικογένειά του, εξού και η τεράστια πισίνα.


Το σπίτι είναι γεμάτο από “πινελιές” του ηθοποιού και προσωπικές του επιλογές όπως αυτή η χτιστή βιβλιοθήκη και η σκαλισμένη καρέκλα.


Η κουζίνα ιδανική για να φιλοξενήσει τις ανάγκες του ιδίου, της συζύγου και των 3 παιδιών του.


Η βίλα διαθέτει 5 υπνοδωμάτια με μπάνιο, 6 μπάνια και έναν ξενώνα με 4 υπνοδωμάτια.


Τη βιβλιοθήκη κοσμούν μινιατούρες από ταινίες από τη συλλογή που έκανε ο ηθοποιός.


Το ευρύχωρο σαλόνι με την κομψή διακόσμηση και το μεγάλο τζάκι.


Το χιούμορ του ηθοποιού φαίνεται και στις τεράστιες πλαστικές φιγούρες Ινδιάνων που τοποθέτησε σε διάφορα σημεία στον τεράστιο κήπο του σπιτιού.


Η βίλα έχει υπέροχη θέα στον ιδιόκτητο αμπελώνα και τα γειτονικά βουνά.


Η τεράστια πισίνα συνοδεύεται και από υπαίθριο τζακούζι.


Η βίλα διαθέτει και στάβλο για άλογα αλλά και 100 ελαιόδεντρα που αποφέρουν μια ικανή παραγωγή ελαιόλαδου.

© 2024 tlife.gr