Shakira: Η εντυπωσιακή βίλα της Κολομβιανής star στο Μαϊάμι πωλείται για $11,647 εκατομμύρια

“Mi casa, su casa” (το σπίτι μου είναι σπίτι σου) τραγουδούσε πριν μερικά χρόνια η Κολομβιανή super star σε εκείνη τη μεγάλη επιτυχία της για… τους γοφούς που δεν λένε ποτέ ψέματα (Hips don’t lie) και φαίνεται πως πλέον η τραγουδίστρια το αποδεικνύει με τον πιο χειροπιαστό τρόπο! Βλέπεις, η Shakira αποφάσισε να προχωρήσει στην πώληση της εκπληκτικής έπαυλης που διατηρεί από το 2001 στο Μαϊάμι και μάλιστα έναντι $11,647 εκατομμυρίων! Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η πολυτελής έπαυλη της Λατίνας μουσικού φιγουράρει στη μεσιτική αγορά, μιας και το 2013 εμφανίστηκε στις “Μικρές Αγγελίες” προς ενοικίαση έναντι $45.000 το μήνα, ενώ στα τέλη του 2015 είχε διατεθεί ξανά προς πώληση στην τιμή των $13,9 εκατομμυρίων! Πάντως, αυτή μπορεί να είναι η τρίτη και… φαρμακερή φορά για την Shakira, μιας και το σπίτι έχει δεχθεί μια σειρά από βελτιώσεις και ανακαινίσεις και έχει προετοιμαστεί πλήρως για το νέο ιδιοκτήτη του!

Η υπερπολυτελής βίλα που βρίσκεται στην “πλούσια” γειτονιά του North Bay Road έχει έκταση 800 τ.μ, ενώ διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια! Όσο για τις εκτενείς εργασίες ανακαίνισής του, το σπίτι έχει επενδυθεί εκ νέου με ξύλινα πατώματα από την Ισπανία, καινούρια custom made έπιπλα έχουν εξοπλίσει τους περισσότερους χώρους, ο φωτισμός έχει ανανεωθεί τόσο εξωτερικά, όσο και εξωτερικά, ενώ η αρχιτεκτονική του κήπου έχει ανανεωθεί πλήρως!

Μπαίνοντας κανείς στο εκθαμβωτικό σπίτι της sexy Shakira συναντά τους κοινόχρηστους χώρους με τον open plan σχεδιασμό! Τα πολλαπλά παράθυρα προσφέρουν άπλετο φυσικό φως σε όλο το καθιστικό και την τραπεζαρία, όπου το minimal τζάκι “κλέβει” τις εντυπώσεις! Η lux κουζίνα με τις λευκές επιφάνειες και τις ξύλινες λεπτομέρειες “απασχολεί” έναν ξεχωριστό χώρο για πιο οικογενειακές στιγμές! Το σπίτι φυσικά περιλαμβάνει ένα home office για την καλλιτέχνη και τον διεθνή ποδοσφαιριστή σύζυγό της, Gerard Piqué, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, καθώς και πολλαπλούς χώρους ψυχαγωγίας, με home cinema, μπιλιάρδα και ξεχωριστό lounge!

Από τα έξι υπνοδωμάτια που απαρτίζουν το σπίτι, τα δύο είναι master σουίτες, με en suite μπάνια και γκαρνταρόμπες. Με βενετσιάνικη αισθητική και αρκετές πολυτελείς λεπτομέρειες, τα υπνοδωμάτια φαίνεται πως ήταν το προσωπικό καταφύγιο της διάσημης μουσικού, που φρόντισε να τα συνοδεύσει και με ιδιωτικές βεράντες για περισσότερη χαλάρωση.

Τέλος, οι εξωτερικοί χώροι, που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν πολλές διαφορετικές ανέσεις, περιλαμβάνουν ένα oversized deck με ξαπλώστρες και κρεβάτια πλάι στην πισίνα, μία εξωτερική τραπεζαρία με μπαρ, καθώς και ένα πιο ιδιωτικό lounge που πλαισιώνεται από πανύψηλους φοίνικες.

And More