Tyra Banks: Άλλη μία πολυτελής μονοκατοικία που αποφάσισε να πουλήσει το super model!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το “America’s Top Model” μας απασχολεί με την… ακίνητη ιδιοκτησία της, μιας και μόλις ένα χρόνο νωρίτερα (δες εδώ) είχε προχωρήσει στην πώληση του πολυτελούς διαμερίσματός της στη Νέα Υόρκη. Αυτή την περίοδο, όμως, η Tyra Banks αποφάσισε να διαθέσει άλλο ένα υπερπολυτελές σπίτι της προς πώληση και μάλιστα στην “ακριβή” περιοχή των Pacific Palisades του Los Angeles! Η εν λόγω μονοκατοικία βρίσκεται σε μία αρκετά ιδιωτική τοποθεσία, προσφέροντας μοναδική θέα στα βουνά που πλαισιώνουν την περιοχή. Μάλιστα, το super model και παρουσιάστρια την απέκτησε ακριβώς ένα χρόνο πριν στην τιμή των $1,355 εκατομμυρίων και πλέον την πουλάει έναντι $1,499 εκατομμυρίων!

Η εντυπωσιακή μονοκατοικία που χρονολογείται από το 1977 και διαθέτει όλα τα στοιχεία που συνθέτουν ένα μεσογειακού ρυθμού σπίτι, έχει υποστεί ριζική ανακαίνιση προκειμένου να αποκτήσει διάταξη open plan, αυξάνοντας έτσι την οπτική χωρητικότητά του! Με συνολική έκταση που αγγίζει τα 172 τ.μ. και διαθέτοντας δύο υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, η “πρώην” μονοκατοικία της Tyra Banks είναι ευρύχωρη, ψηλοτάβανη και φωτεινή, συνδυάζοντας την lofty αισθητική ενός νεοϋορκέζικου διαμερίσματος, με το ηλιόλουστο στυλ του L.A.!

Με τη χρωματική παλέτα να “εξαντλείται” σε γήινους και neatral χρωματικούς συνδυασμούς, το κεντρικό σαλόνι της ευρύχωρης κατοικίας κινείται στου τόνους του μπεζ και του καφέ, με τις διαφορετικές υφές και το layering να “κλέβουν” την παράσταση. Η cozy ατμόσφαιρα των κοινόχρηστων χώρων συνεχίζεται και στην κουζίνα, όπου το σκουρόχρωμο ξύλο που έχει χρησιμοποιηθεί στα δάπεδα, επενδύει και τα βασικά έπιπλά της. Με τη νησίδα να διαχωρίζει το χώρο της κουζίνας από εκείνο ενός “ιδιωτικού” καθιστικού, διαθέτει επίσης και μικρό μπαρ, ενώ πλάι της εκτείνεται η επίσημη τραπεζαρία, ειδικά σχεδιασμένη για φιλικά γεύματα.

Το master υπνοδωμάτιο του σπιτιού συνοδεύεται και από ευρύχωρη γκαρνταρόμπα, αλλά και δική του βεράντα με θέα το τροπικό περιβάλλον του Pacific Palisades. Ταυτόχρονα, το en suite master μπάνιο της Tyra Banks είναι σχεδιασμένο για… δύο, ενώ συνοδεύεται και από τζακούζι, αλλά και ντουζιέρα, με τα παράθυρα να προσφέρουν άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον που πλαισιώνει το σπίτι!

Στους εξωτερικούς χώρους, η μονοκατοικία διαθέτει βεράντα με εξωτερικό lounge, αλλά και πισίνα με πετρόχτιστο deck για τις βουτιές του top model! Τέλος, η ιδιοκτησία περιλαμβάνει και σπα, αλλά και γυμναστήριο.

And More