Tyra Banks: Το δεύτερο σπίτι που αποφάσισε να πουλήσει μέσα σε έναν χρόνο

Μόλις ένα καλοκαίρι πρόλαβε να μεσολαβήσει από την τελευταία πώληση κατοικίας στην οποία προχώρησε το διάσημο topmodel, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας και όμως η ίδια αποφάσισε να αποχωριστεί άλλο ένα από τα αγαπημένα της σπίτια. Με αυτή την τελευταία κατοικία μάλιστα, η Tyra Banks “μετράει” τρία υπερπολυτελή ακίνητα που επέλεξε να αφαιρέσει από την ιδιοκτησία της μέσα σε διάστημα ενάμισι έτους! Ο λόγος αυτή την φορά γίνεται για την βίλα της στην περιοχή Pacific Palisades του Los Angeles, η οποία πωλήθηκε έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων!

Και ενώ μπορεί να πρόκειται για την τρίτη αγοραπωλησία στην οποία προχωρά η Αμερικανίδα καλλονή, ωστόσο είναι η δεύτερη που αφορά την εν λόγω high-end γειτονιά του L.A., αφού τον περασμένο Απρίλιο διέθεσε προς πώληση άλλη μία πολυτελή μονοκατοικία στην περιοχή. Με λίγα λόγια, μάλλον μιλάμε για την νέα… αυτοκράτειρα της μεσιτικής αγοράς! Πάντως, η ίδια απέκτησε την βίλα της πίσω στο 2014 στην τιμή των $3,295 εκατομμυρίων, ενώ η αγγελία αναρτήθηκε τον Μάιο του 2018 και ανερχόταν στα $4,25 εκατομμύρια.

Το εκπληκτικό σπίτι που χτίστηκε το 2014 και αγοράστηκε αμέσως από την Tyra Banks διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια, ενώ η συνολική έκτασή του φτάνει τα 343 τ.μ.! Βασικό χαρακτηριστικό της μονοκατοικίας είναι η open plan διάταξη, καθώς και η αξιοζήλευτη φωτεινότητά του, μιας και οι πολυάριθμες τζαμαρίες επιτρέπουν στο φυσικό φως να διαχέεται σε όλη την έκτασή του. Γήινες αποχρώσεις και ουδέτερα χρώματα επιλέχθηκαν από το μοντέλο για να επενδύσουν όλους τους χώρους του σπιτιού, ενώ δεν λείπουν και τα φυσικά υλικά που ολοκληρώνουν αυτή την contemporary boho αισθητική που είναι διάχυτη σε όλη την βίλα!

Ξύλο, γούνα, ψάθα, βαμβάκι, βελούδο και λινό είναι τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για να εξοπλίσουν τα έπιπλα και τα αξεσουάρ των κοινόχρηστων, αλλά και των ιδιωτικών χώρων. Επιπλέον, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον φωτισμό, με τα εντυπωσιακά γυάλινα πολύφωτα να κοσμούν την τραπεζαρία, αλλά και την κουζίνα, ενώ πολλαπλά σποτ και κρυφός φωτισμός έχει τοποθετηθεί σε όλα τα δωμάτια της κατοικίας.

And More