Citron: O Jacquemus ανοίγει τις πόρτες του πρώτου και άκρως εντυπωσιακού café του στο Παρίσι

Έκανε πάλι το θαύμα του! Το “χρυσό” αγόρι της μόδας που καθιέρωσε τις μικροσκοπικές τσάντες και τα υπερμεγέθη καπέλα, αποφάσισε να ανοίξει το ολόδικό του café στο Παρίσι! Και το όνομά αυτού: Café Citron -όπως το αγαπημένο χρώμα του λατρεμένου σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus! Μάλιστα, ο 29χρονος Γάλλος designer που έχει ιδρύσει το ομώνυμο label υψηλής ραπτικής, ανακοίνωσε την λειτουργία του εντυπωσαικού café μέσα από το Instagram account του, γράφοντας: “Είμαι στην ευτυχή θέση να σας παρουσιάσω το πρώτο café μου, Citron. Ελπίζω να σας δω εκεί στο νέο πολυκατάστημα. Είμαι πολύ υπερήφανος που αποτελώ μέρος αυτού του ιδιαίτερου project”.

Το Citron ανοίγει τις πόρτες του εντός του νέου megastore των εμβληματικών Galeries Lafayette στα Ηλύσια Πεδία, ενώ ο Jacquemus συνεργάστηκε με τα διάσημα παριζιάνικα εστιατόρια Caviar Kaspia για την δημιουργία του. Άπλετο φως, διάφορες αποχρώσεις του ξύλου στις καρέκλες, τα τραπέζια και τους μπουφέδες, rattan χαλιά, oversized κεραμικά αγγεία και διάσπαρτες λεμονιές είναι μερικά από τα βασικά φυσικά “συστατικά” που επιλέχθηκαν στο design για την αποτύπωση αυτής της χαλαρωτικής και οργανικής αίσθησης του νέου diner από τον Jacquemus!

Πέρα, όμως, από τον εκπληκτικό σχεδιασμό του που φέρνει στο νου την μεσογειακή ριβιέρα της γαλλικής εξοχής, το νέο café έχει “στρατολογήσει” και μια σειρά από εμπνευσμένους chefs για να επιμεληθούν το ξεχωριστό μενού του!

Read More

And More