Δυναμική παρουσία της ELECTROLUX ΕΛΛΑΣ στην έκθεση “Thanks to Tech” της Κωτσόβολος

Η ELECTROLUX ΕΛΛΑΣ συμμετείχε στην έκθεση τεχνολογίας “Thanks to Tech” που οργάνωσε η Κωτσόβολος, παρουσιάζοντας στο ελληνικό κοινό μερικά από τα πιο καινοτόμα προϊόντα που διαθέτει και σας μεταφέρουν στο μέλλον!
Σε αυτή την έκθεση τεχνολογίας οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν σε ένα χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας και να ζήσουν μια μοναδική τεχνολογική εμπειρία!

Οι επισκέπτες είδαν από κοντά το μοναδικό πλυντήριο πιάτων ComfortLift, το πρώτο στον κόσμο με το μοναδικό σύστημα ανύψωσης του κάτω καλαθιού που κάνει το γέμισμα και άδειασμα της συσκευής πανεύκολο.

Παράλληλα θαύμασαν το φούρνο της AEG ProCombi Plus με λειτουργία SousVide με την οποία ο χρήστης μπορεί να μαγειρέψει το φαγητό στον ατμό σε κενό αέρος και σε σφραγισμένες σακούλες, σε χαμηλή θερμοκρασία διατηρώντας όλα τα αρώματα και τις γεύσεις. Επίσης είδαν από κοντά την επαγωγική εστία Infinite με τη λειτουργία γέφυρας που προσφέρει απεριόριστη ελευθερία στην τοποθέτηση των σκευών ενώ η επαγωγική τεχνολογία αποτελεί τον πιο γρήγορο, ασφαλή και οικονομικό τρόπο για άμεσο και ακριβές μαγείρεμα.

Από την έκθεση δε θα μπορούσε να λείπει το πλυντήριο – στεγνωτήριο με τεχνολογία HeatPump, που χρησιμοποιεί 40% λιγότερη ενέργεια και νερό για την πλύση και το στέγνωμα σε έναν κύκλο, χωρίς να συμβιβάζεται στα αποτελέσματα.

Read More

And More