Έξυπνες και απλές λύσεις αποθήκευσης για την κουζίνα σου!

Ιδού μερικές από τις πιο έξυπνες ιδέες για να τοποθετείς ή να αποθηκεύεις αντικείμενα στην κουζίνα σου που θα ταιριάξουν σε κάθε διακόσμηση!

Μια απλή, ατσάλινη δοκός στην ευθεία της κουζίνας σου μπορεί να γίνει το.. κρεμαστάρι για όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιείς καθημερινά αλλά και για μερικές μικρές κατσαρόλες!


Για να μην τα χάνεις, πέρασε όλα τα κουπάτ σου σε μια υποδοχή για το χαρτί κουζίνας και διακόσμησέ την! Επίσης, μια παλιά πέργκολα του κήπου, με ένα καλό βάψιμο μπορεί να γίνει υποδοχή για πολλά αντικείμενα της κουζίνας σου (δεξιά).

Εκμεταλλεύσου το εσωτερικό μέρος της πόρτας ενός ντουλαπιού για να τοποθετήσεις αντικείμενα όπως βλέπεις εδώ!

Επίσης εκμεταλλεύσου το πίσω μέρος της πόρτας της κουζίνας και βάλε έξυπνα και κομψά γατζάκια για να βάζεις πράγματα!

Ένα παλιό συρτάρι ή ένα κασόνι αν του προσθέσεις ροδάκια και το βάψεις γίνεται ένα συρόμενο όχημα όπου μπορείς να βάλεις είδη που χρησιμοποιείς καθημερινά και να το τοποθετήσεις μέσα σε ένα ντουλάπι!

Αν έχεις χώρο κάτω από τον πάγκο της κουζίνας, όπως δείχνει η φωτογραφία, εκμεταλλεύσου τον για να τοποθετήσεις το χαρτί, τις πετσέτες και ό,τι άλλο θέλεις να κρύψεις από τους άλλους αλλά να βλέπεις εσύ!

Στερέωσε ένα οριζόντιο κομμάτι με μαγνήτη στον τοίχο σου για να τοποθετείς με ασφάλεια τα μαχαίρια της κουζίνας. Ειδικά αν έχεις μικρά παιδιά, όσο ψηλότερα τόσο καλύτερα!

Read More

And More