Enigma: Μια κονσόλα χωρίς συρτάρια που θα σου αλλάξει την οπτική

Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι μια κονσόλα; “Παραδοσιακά”, ο μπουφές είναι ο αποθηκευτικός χώρος που όλοι χρειαζόμαστε και μέσα από αυτόν έχουμε και την αισθητική πινελιά που θέλουμε! Έλα, όμως, που ο Χιλιανός σχεδιαστής επίπλων Alessandro Criscito αποφάσισε να δώσει τη δική του μετάφραση στην τυπική κονσόλα που όλοι γνωρίζουμε! Βλέπεις, τα συρτάρια και τα ντουλάπια που υπό κανονικές συνθήκες θα έβρισκες σε ένα βοηθητικό έπιπλο, όπως ο μπουφές, στο Enigma του designer… απουσιάζουν! Τη θέση τους έχουν πάρει κομμάτια ροζ αφρολέξ με πολύ λεπτή σύνθεση, ανάμεσα στα οποία μπορείς να “κρύψεις” τα αντικείμενα που θέλεις να αποθηκεύσεις!

Από τεχνική άποψη, η κονσόλα είναι “ανοιχτή”, αφού δεν έχει πόρτες και συρτάρια, αλλά η ιδιό

τητα του αφρολέξ να κάμπτεται και να σκεπάζει τα βιβλία, τα περιοδικά και ό,τι άλλο θα τοποθετούσες σε έναν μπουφέ, καθιστά το Enigma πλήρως λειτουργική! Στα plus του είναι και το γεγονός πως μπορείς να “κρεμάσεις” κατά κάποιο τρόπο τα αντικείμενά σου, ώστε να φαίνονται και εξωτερικά!

Για να μην σε μπερδεύω, όμως, ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν για να πάρεις μια ιδέα γύρω από την εκπληκτική αισθητική του Enigma!

 

 

Read More

And More