Executive Objects: Τα πιο ξεχωριστά διακοσμητικά για το γιορτινό τραπέζι

Είμαι σίγουρη πως ήδη προετοιμάζεσαι για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, αφού μόλις μιάμιση εβδομάδα μας χωρίζει από τη μεγάλη ημέρα! Ποιο θα είναι το μενού; Ποιος θα φέρει τα γλυκά; Τι ποτά πίνει ο καθένας; Θα αναλάβει κάποιος τις σαλάτες;Και κυρίως, πώς θα διακοσμήσεις το εορταστικό τραπέζι; Γιατί, όπως και να το κάνουμε, ακόμη και η πιο τρυφερή και ζουμερή γαλοπούλα θα μοιάζει “λίγη” χωρίς το κατάλληλο art de la table! Και επειδή ξέρω πόση σημασία δίνεις στις λεπτομέρειες, σήμερα σου παρουσιάζω μία ολόκληρη συλλογή που έχει δημιουργηθεί για το τραπέζι σου! Ναι, το Richard Clarkson Studio από το Brooklyn μόλις λάνσαρε τη νέα συλλογή Executive Objects με ξεχωριστά και μοναδικά είδη που μπορούν να πλαισιώσουν το τραπέζι και την τραπεζαρία σου και δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο timing, έτσι δεν είναι;

Το ευφάνταστο σχεδιαστικό studio, που αποκαλεί τον εαυτό του (καθόλου άδικα) “ART & DESIGN LABORATORY”, παρέμεινε πιστό στη φιλοσοφία που διατρέχει όλες τις δημιουργίες του, κατασκευάζοντας διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, τα οποία υπακούν στις εξής προδιαγραφές: να είναι minimal, με γεωμετρικές φόρμες, να χρησιμοποιούν εκλεκτά υλικά, να έχουν εκλεπτυσμένη απλότητα και να έχουν γλυπτικές μορφές. Κάπως έτσι προέκυψαν μερικά από τα πιο κομψά και φινετσάτα διακοσμητικά για το σπίτι και την τραπεζαρία! Ένα κυβιστικό ανοιχτήρι μπουκαλιών από ορείχαλκο, ένα αφαιρετικό δοχείο για τα φρούτα επίσης από ορείχαλκο, ένα συμπαγές κηροπήγιο από τσιμέντο και ορείχαλκο, ίδιας ποιότητας σφαιρικές κρεμάστρες για τον τοίχο και ένας minimal βιβλιοστάτης για τα ράφια και τις βιβλιοθήκες!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να τα δεις και να αποφασίσεις πώς θα μπορούσες να διακοσμήσεις το φετινό τραπέζι σου!

Read More

And More