Γιωσηφάκι: Ένα μίνιμαλ ξενοδοχείο στη Σύρο που θα αναβαθμίσει τις διακοπές σου

Όταν σκέφτεσαι τις διακοπές σου, οι Κυκλάδες είναι πάντοτε ανάμεσα στους προορισμούς που θες να επισκεφτείς. Ξανά και ξανά. Τι θα έλεγες φέτος να περάσεις τον Αύγουστό σου στη Σύρο, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων; Θα απολαύσεις τα μπάνια σου σε καταγάλανα νερά, θα κάνεις ένα ταξίδι στην Ιστορία, ο ουρανίσκος σου θα ευχαριστηθεί την παραδοσιακή κουζίνα του νησιού και θα μείνεις σε ένα ξενοδοχείο που θα ξεκουράσει την αισθητική σου και θα λειάνει την ένταση της καθημερινότητας που καθόλου δεν θες στις διακοπές σου.

Για το τελευταίο, φροντίζει το Γιωσηφάκι. Ένα ξενοδοχείο που απογειώνει την έννοια της φιλοξενίας και δίνει νόημα και χρώμα στις διακοπές σου. Το όνομα του “κρύβει” το μεράκι του ιδιοκτήτη του, Ιωσήφ. Κρύβει, όμως, και την αγάπη για τη Σύρο, ένα νησί που ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική του τεχνοτροπία και την καλαισθησία σου. Όπως το δωμάτιο που θα κλείσεις στο Γιωσηφάκι. Η απλότητα και η καθαρότητα του λευκού, η ζεστασιά του ξύλου, τα ξεχωριστά διακοσμητικά αντικείμενα θα ηρεμήσουν το πνεύμα σου και θα προσφέρουν απλόχερα την απόλυτη χαλαρότητα. Η αρχιτεκτονική κάθε δωματίου εμπνέεται από αυτήν του νησιού και τη συνολική αίσθηση που κάθε χρόνο αφήνουν οι Κυκλάδες σε όποιον τις επισκεφτεί. Ο μινιμαλισμός είναι στα καλύτερά του και μαζί συμπαρασύρει και την ψυχολογία σου. Γιατί, η απλότητα είναι αναπόσπαστο στοιχείο των διακοπών.

Ανοίγεις το παράθυρο από το δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιό σου -η επιλογή είναι δική σου- και εισπνέεις την αύρα της θάλασσας, η οποία απέχει μόλις 40μ. από το κατάλυμα. Έτοιμη για βουτιά στα καταγάλανα νερά της “Αρχόντισσας” των Κυκλάδων; Και αν δεν έχεις όρεξη για μπάνιο, το Γιωσηφάκι έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή γωνιά στον ολάνθιστο κήπο του για διάβασμα, αναγνώσεις και στιγμές καλοκαιρινής ραστώνης. 

Καθημερινή καθαριότητα, κλιματισμός, στεγνωτήρας μαλλιών, τηλεόραση, ασύρματο Internet σε όλους τους χώρους, ψυγείο, κουζινάκι για την παρασκευή του πρωινού και περιφραγμένος χώρος στάθμευσης συμπληρώνουν το πακέτο παροχών. Τα δωμάτιά του αγαπούν την απλότητα και έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο λευκό χρώμα. Της ηρεμίας και της γαλήνης. Είναι ευρύχωρα και άκρως αναπαυτικά. Όπως θέλεις, δηλαδή. Καλές Διακοπές!

Info
Παραλία Βάρης, Σύρος, 84100
Τηλ: 22810 61406 / 693 6556875
E-mail: info@giosifaki.gr
Instagram: @giosifaki
www.giosifaki.gr