5 αρωματικά κεριά για χαλαρωτική, cosy ατμόσφαιρα στο σπίτι. Τι πιο φθινοπωρινό;

Νομίζω δεν έχω κάτι καλύτερο από το να γυρνάω σπίτι έπειτα από μια εξουθενωτική ημέρα στο γραφείο, να κάνω ένα καυτό μπάνιο, να φοράω τις φρεσκοπλυμένες, μυρωδάτες πιτζάμες μου, και να ξαπλάρω – ας μου επιτραπεί η έκφραση – στον καναπέ μου, με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, την χουχουλιάρικη κουβέρτα μου να ζεσταίνει τα – πάντα – ξυπόλυτα πόδια μου, την τηλεόραση να παίζει την αγαπημένη μου σειρά και το αγαπημένο μου κερί να καίει, χαρίζοντας γαλήνια vibes στο σαλόνι μου και φυσικά μεθυστικά αρώματα που δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα, κάνουν pampering στην ψυχή και παίρνουν μακριά όλο το στρες και την κούραση.

 

 

Είμαι λάτρης του φθινοπώρου, φαίνεται; Με το που μπει ο Σεπτέμβριος – αν και στην Ελλάδα τίποτα δεν θυμίζει φθινόπωρο – εγώ ενθουσιάζομαι. Βέβαια φέτος, ο μήνας μας έχει δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο, κάνοντας μας απόλυτα σαφές πως το καλοκαίρι αποτελεί πια παρελθόν.

Ο ήλιος δύει πιο νωρίς. Οι νύχτες είναι πιο δροσερές. Οι ημέρες πιο μουντές. Ο υδράργυρος έχει κάνει ελεύθερη πτώση. Τα καιρικά φαινόμενα των ημερών – βλέπε Daniel – δεν αστειεύονται. Είναι η ιδανική στιγμή να εξοπλίσουμε το σπίτι μας με όλα εκείνα τα items που θα κάνουν το φθινόπωρο ακόμα πιο απολαυστικό: ριχτάρια, fluffy μαξιλάρια, χαλιά, κουβέρτες, κεριά. Ξεκινώντας με τα τελευταία, ως τα πιο σημαντικά για την δημιουργία του ιδανικού autumn mood, συγκέντρωσα παρακάτω 5 κεριά που ενδείκνυνται για τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες.

6+1 αρωματικά κεριά για άφθονο cosiness στο σπίτι:

Αρωματικό κερί σε γυάλινο βαζάκι Darjeeling Cotton, Η&Μ Home.

Αρωματικό κερί με 3 φιτίλια για διαλογισμό Meditate Apothecary, Marks & Spencer.

Αρωματικό κερί Chai Candle, Byredo.

Αρωματικό κερί Buongiorno Candle, Acqua Di Parma.

Αρωματικό κερί με 3 φιτίλια Poetic Mind Scented Candle, Zara Home.

Read More

And More