Barbie World: 8 ιδέες διακόσμηση για να προσθέσεις το ροζ χρώμα στο σπίτι σου

Αν υπάρχει μια καλή στιγμή για να απαρνηθείς το μαύρο, να αποχωριστείς για λίγο το μπεζ και να πεις φτάνει στα neutrals και τα γήινα χρώματα, αυτή είναι τώρα. Ζούμε την επέλαση του ροζ, κι όλα αυτά χάρη στην κινηματογραφική παραγωγή της Barbie της Greta Gerwig με πρωταγωνιστές της Margot Robbie και τον Ryan Gosling.

To Barbiecore trend, που αποθεώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, διατηρεί ακόμα την ισχύ του στο TikTok, ενώ μερικοί από τους δημοφιλέστερους οίκους μόδας δηλώνουν ακόμα ερωτευμένοι μαζί του, βάφοντας τις Spring-Summer 2023 συλλογές τους με τις 50 (και βάλε!) αποχρώσεις του ροζ, όπως είναι το baby pink, το παστέλ ροζ, το φούξια και άλλα. Αυτοί οι τόνοι βασιλεύουν και στο Instagram, με τις πιο επιτυχημένες fashionistas να τους δίνουν πράσινο φως αλλά και στο red carpet. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ροζ δημιουργία της Cardie B, με την οποία περπάτησε το κόκκινο χαλί του Met Gala 2023. 

Ωστόσο το ροζ δεν κατάφερε να «χωθεί» μόνο στην γκαρνταρόμπα μας. Απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο και στο μακιγιάζ, το μανικιούρ, ακόμα και στo hairlook μας. Γιατί λοιπόν να μην προστεθεί και στην διακόσμηση του σπιτιού μας; Οι μάστερ του interior design έχουν προβλέψει εδώ και καιρό την αναβίωση του ροζ χρώματος είτε πρόκειται για το έντονο Viva Magenta της Pantone είτε για το πιο ρομαντικό Redend Point του Sherwin-Williams.

Μάλιστα σύμφωνα με την Βρετανική εταιρία χρωμάτων Behr, η πώληση των ροζ αποχρώσεων σημείωσε αύξηση ως και 32%. Δεν είναι δύσκολο να εντάξεις το ροζ στην διακόσμηση του σπιτιού σου. Και αυτό γιατί διαθέτει πολλούς και διαφορετικούς υποτόνους, για όλα τα γούστα. Άλλοι είναι πιο ζεστοί, άλλοι πιο ζωηροί, άλλοι πιο ρομαντικοί, άλλοι πιο ήσυχοι. Ας είναι καλά η ευελιξία του! Βρες παρακάτω 8 πανέξυπνες ιδέες, για να προσθέσεις το ροζ στον προσωπικό σου χώρο και να τον απογειώσεις.

Η huge τάση του ροζ εισβάλλει (και!) στην διακόσμηση του σπιτιού μας:

Δώσε την pinky διάθεση στην διακόσμηση του σπιτιού σου, επιλέγοντας τα κατάλληλα κάδρα. 

Το παιδικό δωμάτιο είναι μια καλή αρχή για να προσθέσεις το ροζ χρώμα στο σπίτι σου. 

Χρωμάτισε ένα τοίχο του σαλονιού σου σε παστέλ ροζ απόχρωση, και σέταρε τον με έναν καναπέ στον ίδιο περίπου τόνο.

 

Αν λατρεύεις τις σκούρες αποχρώσεις για την διακόσμηση του σπιτιού σου, με το γκρι να πρωταγωνιστεί, αλλά την ίδια στιγμή θέλεις να δώσεις μια ευκαιρία στο συγκεκριμένο deco trend, δεν έχεις παρά να ποντάρεις σε ένα ροζ καναπέ ή μια ροζ πολυθρόνα. Ειδικά αν οι τοίχοι του σαλονιού σου είναι σκούροι, θα έχεις δημιουργήσει την τέλεια αντίθεση. 

Τι λες για λίγο ροζ στο μπάνιο; Η διάθεσή σου δεν θα πέσει ποτέ!

Έναν τοίχο ροζ μπορείς να βάψεις και στην κουζίνα σου. Ή την τραπεζαρία!

Αν είσαι από τους πιο τολμηρούς, το color blocking είναι η τέλεια λύση.

 

Read More

And More