Isla Brown Corinthia: Το πρώτο πεντάστερο resort της Brown Hotels μόλις 50’ από την Αθήνα

To Ιsla Brown Corinthia είναι το πρώτο resort 5 αστέρων της Brown Hotels και βρίσκεται στους Άγιους Θεοδώρους. Είμαι λάτρης των ωραίων ξενοδοχείων και το είχα ανακαλύψει από πέρσι που άνοιξε. Οπότε, όταν μου ήρθε η πρόσκληση για ένα 2ήμερο απόδρασης σε αυτόν τον ονειρεμένο προορισμό, πέταξα από τη χαρά μου!

Έβαλα στη βαλίτσα τα απαραίτητα για έναν resort προορισμό και σε λιγότερο από μία ώρα είχα φτάσει στο Isla Brown Corinthia.

Σε απόσταση αναπνοής από την πολύβουη Αθήνα, το βραβευμένο για την αρχιτεκτονική του με το ΙDA Design 2022 Ιsla Brown Corinthia σε μαγεύει με το που φτάνεις! Επιβλητικά πανέμορφο με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, με προνομιακή θέση μπροστά στη θάλασσα και ξεχωριστή αρχιτεκτονική ταυτότητα.

Το Isla Brown Corinthia φέρνει νέα πνοή στην περιοχή και εγγυάται ποιοτικές εμπειρίες διακοπών. Διαθέτει 166 πολυτελή δωμάτια, πισίνες, εστιατόρια και σπα κι έχει στόχο να αποτελέσει καταφύγιο φιλοξενίας υψηλής αισθητικής, με προσεγμένη αλλά και προσιτή πολυτέλεια.

 

To δωμάτιό μου είναι ονειρεμένο, άνετο, cozy και με υπέροχη βεράντα, για να χαλαρώνω θαυμάζοντας τη θέα στη θάλασσα. Λίγη ξεκούραση και μετά βόλτα στην πισίνα.

Ένας μοναδικός κήπος με αιώρες, άνετες πολυθρόνες και μονοπάτι που καταλήγει στην πισίνα, όλα σε εντυπωσιάζουν. Εδώ μπορείς να απολαύσεις το μπάνιο σου, να φας ή να πιεις ό,τι θες από το open bar και να ακούσεις τέλεια μουσική.

H μέρα πρέπει να κλείνει πάντα με ένα τέλειο γεύμα και το Isla Brown Corinthia έχει την καλύτερη γαστρονομική πρόταση, με ένα menu με παραδοσιακές και μοντέρνες γεύσεις που θα θυμάσαι για καιρό! Ώρα για ξεκούραση.

H επόμενη μέρα ξεκινά με τέλειο πρωινό, όπου πραγματικά δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Καφεδάκι, pancakes και μετά βόλτα στη θάλασσα.

Ένα road trip στην παραθαλάσσια περιοχή, που συνδυάζει άψογα βουνό και θάλασσα. Αν είσαι  λάτρης της θάλασσας, τότε η ακτή του Ιsla Brown Corinthia και όλα όσα μπορείς να κάνεις εκεί θα σε κερδίσουν. Άνετες ξαπλώστρες, υπέροχα νερά και ένα οργανωμένο team για θαλάσσια sports. Η Blues Stories είναι μια εταιρεία, η οποία έχει την απόλυτη εμπειρία, για να περάσεις μία μέρα στη θάλασσα εσύ και η οικογένειά σου.

Μετά την απολαυστική μέρα στη θάλασσα, επισκέφτηκα το Spa για χαλαρό μασάζ και κάποιες υπηρεσίες ομορφιάς, που με έκαναν να νιώσω αμέσως πιο ξεκούραστη.

 Η ομάδα των Brown Hotels έχει επιμεληθεί μια σειρά από εμπειρίες που αποπνέουν χαλάρωση, ποιότητα και διακριτικότητα για οικογένειες και ζευγάρια που επιθυμούν να βιώσουν ξεχωριστές διακοπές σε νησιωτικό σκηνικό!

Ιδανικό για απόδραση το Σαββατοκύριακο, το Isla Brown Corinthia, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για όλους και μια φιλοσοφία που ξεκινάει από τη γη, με τη βοτσαλωτή παραλία που βρίσκεται μπροστά του, και φτάνει ως τον ουρανό, με την εντυπωσιακή ταράτσα των 550 τ.μ. που μοιάζει να αιωρείται. 

Αυτό το rooftrop με θέα 360º στον Σαρωνικό και ένα εντυπωσιακό water element θα ανοίξει σύντομα και θα μένει αξέχαστο στους επισκέπτες!

Όλα αυτά συμβαίνουν μέσα και γύρω από ένα κτήριο ξεχωριστής αισθητικής που υπογράφει η Elastic Architects. Η βραβευμένη αρχιτεκτονική ομάδα αποκατέστησε το προϋπάρχον κτήριο και του έδωσε νέα ζωή, παίρνοντας έμπνευση από την ιστορία του τόπου, το υδάτινο και το γήινο στοιχείο, αλλά και με δημιουργικότητα που περιέχει σε ισόρροπες αναλογίες λειτουργικότητα, βιωσιμότητα και ομορφιά. Έτσι, μια σειρά από τεράστιες καμπυλωτές επιφάνειες στην εξωτερική πλευρά θυμίζουν τα βότσαλα της παραλίας που αστράφτουν κάτω από το λαμπερό ελληνικό φως, ενώ η χρωματική παλέτα του εσωτερικού του παραπέμπει στο τοπικό ηφαίστειο (Σουσάκι) που υπήρχε στην περιοχή πριν εκατομμύρια χρόνια.  

Επιπλέον, το Isla Brown Corinthia αποτελεί και έναν προνομιακό προορισμό για συνέδρια, με χώρο 550 τ.μ. που μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε είδους επιχειρηματική και κοινωνική εκδήλωση.

Eπίσης ισχύουν ειδικές τιμές για κρατήσεις στο Isla Brown Corinthia, όλο το χρόνο και long stay offers. Συγκεκριμένα αυτή την περίοδο ισχύει η κάτωθι προσφορά:

Κάθε 3η διανυκτέρευση δώρο για πραγματοποίηση κρατήσεων μέχρι και 31/05 για διαμονές έως και τον Ιούνιο

Kλικ για κρατήσεις εδώ: https://brownhotels.com/gr/corinthia/isla

Αυτό το Καλοκαίρι ο aπόλυτος προορισμός για αξέχαστες αποδράσεις, χωρίς κούραση, έχει ένα όνομα και αυτό είναι: Isla Brown Coritnhtia. Eνα καταφύγιο φιλοξενίας υψηλής αισθητικής, για πολυτελή εμπειρία διακοπών!

 

 

 

 

 

Read More

And More