SAY Hotel: Το φημισμένο κυριακάτικο brunch και τα πετυχημένα events του Nobilis Αll Day Dining Concept

Στο καλαίσθητο boutique SAY Hotel της Κηφισιάς, στεγάζεται το Nobilis Restaurant, ένα γαστρονομικό στέκι που λειτουργεί από το πρωί ως το βράδυ, σερβίροντας πιάτα με φίνες γεύσεις κι εκλεκτές πρώτες ύλες, ένα αγαπημένο στέκι που κάνει τις Κυριακές ακόμα πιο όμορφες, με το φημισμένο πλούσιο κι εντυπωσιακό brunch.

Το SAY Hotel, είναι αγαπημένο σημείο συνάντησης για όσους αναζητούν ποιότητα και γεύση, με το Nobilis να έχει αναδείξει το brunch της Κυριακής σε μια αγαπημένη συνήθεια. Ο άρτιος συνδυασμός γεύσεων από τον καταξιωμένο σεφ Γαβριήλ Κουβαρά, η ζεστή
ατμόσφαιρα και η όμορφη θέα δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες, ώστε τα Κυριακάτικα πρωινά να έχουν την πιο τέλεια γεύση!

Εκτός από γαστρονομικό στέκι, το SAY Hotel, είναι πολλά περισσότερα. Κορυφαία επιλογή για διανυκτέρευση σε ένα από τα 28 μοναδικά και ιδιαίτερα δωμάτια, all day προορισμός για καφέ, φαγητό και ποτό, αλλά και ιδανική επιλογή για εταιρικές, κοινωνικές κι άλλου είδους εκδηλώσεις. Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων και το είδος της εκδήλωσης, οι επιλογές για τη διοργάνωση ενός επιτυχημένου event, είναι πολλές: από το Roof Top με τη μαγευτική θέα που μπορεί να υποδεχθεί έως 120 άτομα, μέχρι την «καταπράσινη» γαλλικού τύπου Brasserie που εξυπηρετεί έως 22 άτομα και τη Βιβλιοθήκη για πιο prive εκδηλώσεις.

Καθένας από τους χώρους είναι ιδιαίτερος και μοναδικός. H Brasserie by Nobilis διακρίνεται για το μοναδικό καταπράσινο κήπο που την περιβάλλει και το ανεμπόδιστο φυσικό φως, το εντυπωσιακό Roof Top by Nobilis για την μοναδική αίσθηση που δημιουργεί με την πόλη να απλώνεται μπροστά τους επισκέπτες και η ματιά να φτάνει μέχρι τη θάλασσα και η Βιβλιοθήκη by Nobilis με τη σοφιστικέ διακόσμηση. Το άριστο περιβάλλον, η υψηλή ποιότητα και το προσωποποιημένο service συνιστούν το Nobilis all day dining concept την ιδανική επιλογή, δικαιώνοντας το χαρακτηρισμό του SAY is more than a stay.

Read More

And More