Aurora: Γλάστρες με ασυναγώνιστο design

Όπως έχεις ήδη καταλάβει, η Go Green φιλοσοφία επικρατεί σε κάθε τομέα του lifestyle, γι’ αυτό και το παρατηρείς παντού γύρω σου! Το ίδιο συμβαίνει και στη διακόσμηση, που έχει υιοθετήσει την “πράσινη” τάση, τόσο μέσα από τη χρωματική παλέτα που βάφεται σε ανάλογους τόνους, όσο και με την ενσωμάτωση… ζωντανής φύσης στους εσωτερικούς χώρους.

Φυτό χωρίς γλάστρα, όμως, δύσκολα νοείται! Και αν σε δυσκολεύει η διαδικασία εύρεσης της ιδανικής γλάστρας ή του κασπό που θα φιλοξενήσει την αγαπημένη σου φτέρη, μάλλον θα ενθουσιαστείς με τη συλλογή Aurora της Capra Designs! Γιατί πέρα από την ξεχωριστή μορφή τους και τους υπέροχους χρωματισμούς, οι γλάστρες Aurora είναι οικολογικές! Έχουν δημιουργηθεί από ανακυκλωμένο ρετσίνι, που συλλέγεται από τα… αζήτητα άλλων εταιρειών και πλάθεται εκ νέου για τις ανάγκες της Capra.

Και για να γίνουν ακόμα πιο συναρπαστικές, οι γλάστρες Aurora είναι μοναδικές! Καμία δεν έχει ίδιο σχήμα, χρώμα και μέγεθος με καμία άλλη! Άρα ξέρεις, πως όποια αγοράσεις θα είναι one of a kind!

Διάλεξε μία από αυτές που ακολουθούν, γιατί είναι σίγουρο πως δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς!

Read More

And More