Αυτές οι cozy πολυθρόνες είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις και θα σε χαλαρώσουν μονομιάς!

Έξω κάνει ψύχρα, ο ήλιος προσπαθεί να κάνει την εμφάνισή του, αλλά τα σύννεφα συνεχώς τον διακόπτουν, η πόλη “βυθίζεται” σε μια μουντή απόχρωση και εσύ το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να γυρίσεις στο στιλάτο σπίτι σου, να κουλουριαστείς στην τέλεια, puffy πολυθρόνα σου με το αγαπημένο σου κουβερτάκι και δυο-τρία διακοσμητικά μαξιλάρια και να χαλαρώσεις διαβάζοντας το βιβλίο σου και πίνοντας μια μεγάλη κούπα καφέ! Και αυτό, λοιπόν, είναι ο ορισμός του cocooning και η πεμπτουσία του hygge! Για να τα καταφέρεις, όμως, πρέπει να έχεις και τις κατάλληλες πρώτες ύλες, έτσι δεν είναι; Γι’ αυτό και σήμερα θα δεις μερικές από τις πιο stylish πολυθρόνες, όπως… ξεπήδησαν από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν!

Τι χρειάζεται μια πολυθρόνα για να είναι χαλαρωτική, φιλόξενη και θελκτική; Πέρα από μια καλή δομή, με φουσκωτά μαξιλάρια και ζεστό ύφασμα, πρέπει να ταιριάζει με τον υπόλοιπα χώρο και τα στοιχεία του, αλλά να διαθέτει και τα απαραίτητα props: ένα ριχτάρι ή κουβερτάκι, τα σωστά διακοσμητικά μαξιλάρια, ένα βοηθητικό τραπέζι, ένα φωτιστικό που να το συνοδεύει, ίσως ακόμη και ένα υποπόδιο για μεγαλύτερη άνεση! Πρώτα από όλα, όμως, πρέπει να αντικατοπτρίζει το γούστο και τη διάθεσή σου, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να “υπακούει” στην εκάστοτε décor τάση!

Και για να μην σε αφήνω σε αγωνία, παρακάτω θα δεις μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και cozy πολυθρόνες που θα σε χαλαρώσουν αυτό το χειμώνα -ενώ θα σε βάλουν στην πρώτη θέση των stylish… διακοσμητών!

 

Read More

And More