Αυτό είναι το μοντέρνο “καταφύγιο” της Nina Garcia στο Μανχάταν!

Ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Upper East Side στεγάζει τη Nina Garcia, το μέλος της επιτροπής του Project Runway και διευθύντριας του αμερικανικού Marie Claire, και την οικογένειά της, δηλαδή το σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά. Όπως εξήγησε η Garcia φωτογραφιζόμενη για μεγάλο αμερικανικό περιοδικό αρχιτεκτονικής και design το σπίτι αυτό τη “βασάνισε” πολύ σε χρόνο και έξοδα μέχρι να πάρει την τωρινή του μορφή, κυρίως διότι εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματός της και των τακτικών ταξιδιών της εντός κι εκτός Αμερικής δεν είχε χρόνο να επιμεληθεί τη διακόσμησή του όπως ήθελε. Τελικά η τυχαία γνωριμία της με τον κουβανό designer Carlos Aparicio την “έσωσε” αφού της πρόσφερε την ιδανική λύση για το σπίτι της, όπως εκείνη το είχε φανταστεί. Δες τις φωτογραφίες!


Ξυλινο πάτωμα, vintage καρέκλες, ανοιχτοί τόνοι στα έπιπλα, τα χαλιά και τους τοίχους δημιουργούν μια cozy και λιτή διακόσμηση στο σαλόνι.


Απέριτη είναι και η διακόσμηση στην τραπεζαρία με το τεράστιο χαλί και το περίτεχνο φωτιστικό να δεσπόζουν με τη διαφορετικότητά τους.


Στους τόνους του χαλαρωτικού και ουδέτερου γκρίζου κινείται η κρεβατοκάμαρα με ένα custom made κρεβάτι με κάλυμα σε γαλάζιο για να τονίζει ακόμη περισσότερο το γκρι στους τοίχους, τις κουρτίνες αλλά και στη μοκέτα του πατώματος.


Η γκαρνταρόμπα της Garcia είναι ίσως το μόνο “φορτωμένο” δωμάτιο του σπιτιού με το μοντέρνο ανάκλιντρο να δεσπόζει μπροστά από τις προθήκες με τα ρούχα και τα παπούτσια της.

Read More

And More