Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο σπίτι της Britney Spears!

Ούτε ένα ούτε δύο άλλα 785 ολόκληρα τετραγωνικά στεγάζουν πλέον την Britney Spears και τα παιδιά της στο προάστιο Thousand Oaks της Καλιφόρνια!

Φαίνεται πως η συμμετοχή της στο αμερικανικό X-factor της απέφερε σημαντικά κέρδη γι’ αυτό και η ποπ τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει 8.5 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει μια έπαυλη πέντε υπνοδωματίων και επτά μπάνιων για να στεγάσει την οικογένειά της. Το σπίτι διαθέτει επίσης home cinema και κελάρι.

/
Το χαρακτηριστικό του σπιτιού είναι πως διαθέτει τεράστιους ανοιχτούς χώρους όπως αρμόζει σε ένα καλιφορνέζικο σπίτι, σε μια περιοχή με μεγάλα ποσοστά ηλιοφάνειας.

/
Ένα άλλο χαρακτηριστικό του σπιτιού είναι η αίσθηση ενότητας του ενός χώρου με τον άλλον, δίνοντας την εντύπωση μιας μεγαλειώδους στοάς, όπως συμβαίνει μεταξύ του μπαρ, της τραπεζαρίας και του χωλ, όλα μαρμάρινα.

/
Η κουζίνα είναι αντάξια του καλύτερου σεφ. Ο πατέρας της Britney άλλωστε είναι σεφ και μπορεί να έκανε την κουζίνα ειδική παραγγελία για να ετοιμάζει τις σπεσιαλιτέ του για την κόρη και τα εγγόνια του!

/
Η χρονιά μάλλον ήταν πολύ καλή για τα οικονομικά της Britney αφού μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα, φαίνεται ότι κάτω από τη διαχείριση του πατέρα της και των δικηγόρων της κατάφερε να ανακάμψει! Μάλιστα το τρέχον εισόδημά της εκτιμάται στα 32,4 εκατομμύρια δολάρια!

/
Το νέο σπίτι της Britney χτίστηκε το 2010 και διαθέτει όλες τις ανέσεις και φυσικά μια εντυπωσιακότατη πισίνα που θα ζήλευε ακόμα και ξενοδοχείο!

/
Αυτή η καταπληκτική θέα σίγουρα θα αποτέλεσε κριτήριο αγοράς του σπιτιού!

/
Οι δύο γιοι της Spears θα έχουν απεριόριστο χώρο για παιχνίδι στην τεράστια έπαυλη που αγόρασε η μαμά. Οι ισπανικές επιρροές στην αρχιτεκτονική του κτίσματος είναι φανερές ήδη από την καμάρα της εισόδου, όπως και πολλά σπίτια στην Καλιφόρνια.

Read More

And More