Δες το νέο σπίτι της Reese Witherspoon!

Την αγάπη της για τα παλιά σπίτια επιβεβαίωσε η Reese Witherspoon αφού το νέο της σπιτικό είναι ένα αναπαλαιωμένο ράντσο στο Λος Άντζελες!
Μάλιστα η αγαπημένη ηθοποιός θεωρεί ότι ένα έργο τέχνης όπως το σπίτι της δεν είναι ακριβώς ιδιοκτησία της, απλώς το διατηρεί και το περιποιείται. Και η αλήθεια είναι ότι η Reese του έδωσε νέα πνοή!

/
Το εντυπωσιακό τζάκι και η ξύλινη οροφή στο χώρο του καθιστικού διατηρήθηκαν όπως ακριβώς προϋπήρχαν και πριν και προστέθηκαν μονάζα άνετα έπιπλα και διακοσμητικά.

/
Δύο δερμάτινες καρέκλες του 19ου αιώνα “δένουν” αρμονικά με τις ξύλινες λεπτομέρειες του ταβανιού και το ξύλινο δάπεδο.

/
Τα περίτεχνα κάγκελα της εσωτερικής σκάλας διατηρήθηκαν ως έχουν ενώ η λιτή διακόσμηση στο χώρ κάτω από τη σκάλα δεν αφαιρεί την αίγλη του ξύλου και του μετάλλου!

/
Δύο κατά παραγγελία δερμάτινοι καναπέδες πλαισιώνουν ένα παλιό τραπέζι φαγητού και δύο μπερζέρες χωρίς να “βαραίνουν” το στιλ της τραπεζαρίας.

/
Το χτισμένο στον τοίχο κρεβάτι του γιου της Reese μαζί με τα παλιά έπιπλα συνθέτουν ένα μοναδικό παιδικό δωμάτιο.

/
Τι καλύτερο για την κόρη της Witherspoon από ένα νεορομαντικό δωμάτιο, με κοριτσίστικη πολυθρόνα, ροζ φωτιστικά και άνετο κρεβάτι χτισμένο στον τοίχο;

/
Το vintage στιλ διατηρείται και στη βεράντα όπου δεσπόζουν οι μεταλικές καρέκλες αλλά και οι ξύλινες πολυθρόνες γύρω από ένα ευρύχωρο, country-style τραπέζι.

Read More

And More