Site icon TLIFE

Δες το νέο σπίτι της Reese Witherspoon!

Την αγάπη της για τα παλιά σπίτια επιβεβαίωσε η Reese Witherspoon αφού το νέο της σπιτικό είναι ένα αναπαλαιωμένο ράντσο στο Λος Άντζελες!
Μάλιστα η αγαπημένη ηθοποιός θεωρεί ότι ένα έργο τέχνης όπως το σπίτι της δεν είναι ακριβώς ιδιοκτησία της, απλώς το διατηρεί και το περιποιείται. Και η αλήθεια είναι ότι η Reese του έδωσε νέα πνοή!

/
Το εντυπωσιακό τζάκι και η ξύλινη οροφή στο χώρο του καθιστικού διατηρήθηκαν όπως ακριβώς προϋπήρχαν και πριν και προστέθηκαν μονάζα άνετα έπιπλα και διακοσμητικά.


Δύο δερμάτινες καρέκλες του 19ου αιώνα “δένουν” αρμονικά με τις ξύλινες λεπτομέρειες του ταβανιού και το ξύλινο δάπεδο.


Τα περίτεχνα κάγκελα της εσωτερικής σκάλας διατηρήθηκαν ως έχουν ενώ η λιτή διακόσμηση στο χώρ κάτω από τη σκάλα δεν αφαιρεί την αίγλη του ξύλου και του μετάλλου!


Δύο κατά παραγγελία δερμάτινοι καναπέδες πλαισιώνουν ένα παλιό τραπέζι φαγητού και δύο μπερζέρες χωρίς να “βαραίνουν” το στιλ της τραπεζαρίας.


Το χτισμένο στον τοίχο κρεβάτι του γιου της Reese μαζί με τα παλιά έπιπλα συνθέτουν ένα μοναδικό παιδικό δωμάτιο.


Τι καλύτερο για την κόρη της Witherspoon από ένα νεορομαντικό δωμάτιο, με κοριτσίστικη πολυθρόνα, ροζ φωτιστικά και άνετο κρεβάτι χτισμένο στον τοίχο;


Το vintage στιλ διατηρείται και στη βεράντα όπου δεσπόζουν οι μεταλικές καρέκλες αλλά και οι ξύλινες πολυθρόνες γύρω από ένα ευρύχωρο, country-style τραπέζι.

© 2024 tlife.gr