Δες το πολύχρωμο σπίτι της Carolina Herrera Baez!

Κόρη της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Carolina Herrera, η Carolina Jr. όπως είναι γνωστή μεγάλωσε μέσα στο στιλ. Creative director και η ίδια της σειράς Carolina Herrera Fragrances ζει στη Μαδρίτη με τον σύζυγό της, γνωστό ταυρομάχο και τα τρία τους παιδιά. Το διαμέρισμά τους είναι ένα φιλικό και πολύχρωμο καταφύγιο διακοσμημένο με μεράκι και αντικείμενα που η Herrera εντόπισε από τα Zara και τις υπαίθριες αγορές μέχρι ακριβά καταστήματα σχεδιαστών.


Στο χωλ δεσπόζει το ζωντανό καναπεδάκι αλλά και η καρό πολυθρόνα. Όλοι οι χώροι έχουν διακοσμηθεί με γνώμονα ότι στο σπίτι υπάρχουν τρία παιδιά και άρα πρέπει να είναι φιλικοί σε αυτά.


Το σαλόνι είναι ένα μιξάζ από εμπριμέ υφάσματα στους καναπέδες και τις πολυθρόνες σαν να πρόκειται για ένα κουκλίστικο σπίτι!


Το λεγόμενο family room είναι ένας χώρος όπου δεσπόζει ένας τοίχος με ντουλάπα από άκρη σε άκρη και ένα χαριτωμένο ανάκλιντρο.


Λιτή αν και εξαιρετικά κομψή η τραπεζαρία, με πολύ “αέρα” και vintage κομμάτια, όπως το τραπέζι.


Η κουζίνα του σπιτιού είναι ένας χώρος… κατοικίσιμος! Με ζωντανά χρώματα στα σερβίτσια, συσκευές Bosch και χρωματιστές καρέκλες η οικογένεια της Herrera απολαμβάνει τα γεύματά της σε μια λειτουργική κουζίνα.


Οι ρίγες κυριαρχούν στην κρεβατοκάμαρα της Herrera, από τον ουρανό του κρεβατιού μέχρι τις κουρτίνες. Ο καθρέφτης πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού είναι αγορασμένος από κάποια υπαίθρια αγορά σε ένα από τα ταξίδια της.

Read More

And More