Ένα από τα σπίτια των Beckham!

David Beckham και Victoria Beckham. Ένα από τα πιο γνωστά, πολυσυζητημένα και πολυφωτογραφημένα ζευγάρια του Hollywood. Εκείνος για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, εκείνη για τις στιλιστικές της ικανότητες. Εκείνος για τη σέξι εμφάνισή του, εκείνη για την σέξι εμμονή της με τα ψηλά τακούνια.

Λάτρεις της πολυτέλειας, της υπερβολής πολλές φορές, της εκκεντρικότητας, αλλά και της χλιδάτης ζωής. Το οικογενειακό μπάτζετ άλλωστε τους το επιτρέπει.

Όπως φαντάζεσαι δεν θα μπορούσαν να συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο από το απόλυτο. Έτσι, φρόντισαν τις διακοπές τους -τις καλοκαιρινές- να την περνάνε στη θάλασσα. Στην κυριολεξία όμως…

Κάπου εκεί στο Μαλιμπού λοιπόν απολαμβάνουν τη θέα της θάλασσας από παντού… Σε αυτό πρόσθεσε πισίνα, γυμναστήριο, κήπο και πέντε υπνοδωμάτια.
Ας ζηλέψουμε, λοιπόν…

Τα λόγια είναι περιττά…


Τις περισσότερες φορές, ο σωστός αρχιτέκτονας που αναλαμβάνει να σχεδιάσει ένα σπίτι, λαμβάνει απόλυτα υπόψην του το location. Το περιβάλλον όπου θα δημιουργηθεί το σπίτι. Εδώ λοιπόν δεν θα μπορούσε παρά να δουλέψει κυρίως με τεράστια τζάμια, έτσι ώστε τίποτα να μην εμποδίζει τη θέα κι από πουθενά.


Η διακόσμηση δεν μπορεί παρά να υποκλιθεί στο μεγαλείο της φυσικής ομορφιάς και να διατηρήσει χαμηλούς τόνους. Άλλωστε είναι γνωστό πως τίποτα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί σε ομορφιά ένα ηλιοβασίλεμα που σβήνει στη θάλασσα.


Εδώ η πολυτέλεια εκφράζεται μέσα από την απλότητα, από την υψηλή ποιότητα των υλικών και από την αποστομωτική θέα.


Γήινες αποχρώσεις, μοντέρνες καθαρές γραμμές και ξύλο πλαισιωμένες από το πράσινο των δέντρων, το γκρι των βράχων και το απέραντο μπλε.


Όταν το κλασικό συναντά το μοντέρνο σε ένα κράμα κομψότητας…


Ένα γούνινο ριχτάρι, μια glamorous πινελιά αρκεί για να υποψιαστείς την υπογραφή της Βικτώριας…


Ξύλο με μέταλλο σε μια κουζίνα τεραστίων διαστάσεων και μίνιμαλ αισθητικής. Γεωμετρία, καθαρές γραμμές και αμέτρητοι αποθηκευτικοί χώροι. Γιατί η λειτουργικότητα στην κουζίνα είναι το παν.


Πολυτέλεια θα πει να βλέπεις τη θάλασσα, τον ορίζοντα αμέσως μόλις ανοίξεις τα μάτια σου… Ανεκτίμητο!


Μια πολύ μοντέρνα, μίνιμαλ μπανιέρα με φυσικό κάδρο. Bubble bath για την κυρία Beckham με ανοιχτό ορίζοντα. Σημείωσε πως ο industrial τύπου τοίχος είναι πολύ ισχυρή τάση (αν είσαι fan του σύγχρονου design).


Ένα τραπέζι του πινγκ πονγκ… δίπλα στην κουζίνα… Anyway! Πρόκειται για ένα σπίτι με ελευθερία χώρων και έπιπλα που το design παραχωρεί τη θέση του στην άνεση. Διακοπές είναι αυτές.


Τι λες;

Read More

And More