Η έπαυλη του Bruce Willis!

Ο γνωστός ηθοποιός, Bruce Willis έχει ένα από τα πιο ακριβά και όμορφα σπίτια στην περιοχή Sun Valey. Αποφάσισε όμως να την πουλήσει. Η έπαυλη κοστίζει 15 εκατομμύρια δολάρια! Και ο Bruce απολαμβάνει τα 780τ.μ. της από το 2003!

Όχι, το θέμα που ακολουθεί δεν είναι αγγελία πώλησης. Είναι πρώτον μια καλή ευκαιρία να δούμε σε τι σπίτια μένουν οι Χολιγουντιανοί σταρ, δεύτερον να μάθουμε πόσο κοστίζουν -είναι πολλά τα λεφτά και τρίτον να πάρουμε ιδέες για το δικό μας σπίτι -έστω και στις λεπτομέρειες.

Για να δούμε…

Πέτρα, ξύλο και μια τεράστια πισίνα να πλαισιώνει ένα όμορφο, ζεστό σπίτι…

Ένα home χαμάμ! Καθαρές γεωμετρικές γραμμές κι ένα παράθυρο να σε συνδέει με τη φύση. Το χιόνι στην προκειμένη περίπτωση.


Τεράστιοι κορμοί δέντρων ως βασικό στοιχείο της διακόσμησης του χώρου, μεγάλα παράθυρα για να επιτρέπει στο φως να μπει και πέτρινο τζάκι. Γούνινο κάλυμα για το κρεβάτι έρχεται να συμπληρώσει την cosy αισθητική του σπιτιού. Και μόνο που το βλέπεις αποπνέει ζεστασιά. Ό, τι ακριβώς χρειάζεσαι όταν έξω έχει χιόνι…


Ένα πορτατίφ στον νιπτήρα του μπάνιου. Ένα διακοσμητικό τερτίπι που το έχουμε συναντήσει και σε άλλα σπίτια επωνύμων. Βασική προϋπόθεση βέβαια οι τεράστιοι χώροι.

Η ξύλινη κουζίνα μας παραπέμπει… στο δάσος και ταιριάζει απόλυτα με ολο το concept του σπιτιού!

Η ξύλινη -σαφώς- κουζίνα μας παραπέμπει… στο δάσος και ταιριάζει με όλο το concept του σπιτιού, αλλά και το location. Ένα πράγμα που φροντίζουν πάντα οι αρχιτέκτονες, αλλά και οι διακοσμητές: το σπίτι να εντάσεται αρμονικά στο περιβάλλον.


Ένα τζάκι στην κρεβατοκάμαρα είναι πραγματικά ονειρικό. Το ξύλο κάνει το χώρο πιο φιλόξενο και οι υφασμάτινες λεπτομέρειες που κρέμονται από τον ουρανό του κρεβατιού προσθέτουν μια πινελιά χρώματος.


Η άνεση είναι το ζητούμενο. Αναπαυτικοί καναπέδες συνδυάζουν την country γεύση με την πολυτέλεια.


Ο Bruce φρόντισε να υπάρχουν παντού παράθυρα ώστε σε κάθε χώρο του σπιτιού να υπάρχει επαφή με τη φύση…


Αίσθηση εξοχής, όρεξη για cocooning… Ο στόχος του επαγγελματία που ανέλαβε να διακοσμήσει το χώρο -προφανώς- επετεύχθη.


Άλλο ένα τζάκι! Το οποίο φροντίζει να σου υπενθυμίζει να “Είσαι ο εαυτός σου”…


Παρατηρείς φυσικά ότι σε ελάχιστη απόσταση υπάρχει κι άλλο τζάκι.
Πέτρα, ξύλο, φωτιά, νερό (της πισίνας)… Τα στοιχεία που πρωταγωνιστούν και συνθέτουν έναν χώρο που αν και τεράστιος τον χαρακτηρίζει η ζεστασιά, η αρμονία, οι καθαρές γραμμές, οι γήινοι τόνοι.

Read More

And More