Η Pitsos γιορτάζει 150 χρόνια με… ρετρό διαγωνισμό!

Ήρθε η ώρα να κάνεις μία ευχάριστη αναδρομή στο παρελθόν! Η αγαπημένη μάρκα των Ελλήνων, η Pitsos, από το 1865 διανύει διαδρομές παράλληλες με τις ανάγκες της χώρας μας, σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, κατασκευάζοντας από μικρές οικιακές συσκευές, φαράσια και μαχαιροπήρουνα, μέχρι συσκευές πετρελαίου, γκαζιέρες και θερμάστρες.
/
Από το 1959 που ξεκίνησε και την παραγωγή ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, η γραμμή παραγωγής έφερε σε εκατομμύρια σπίτια συσκευές με τη σφραγίδα και την ποιότητα της Pitsos. Οικιακές συσκευές που αφουγκράζονται τις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή, κάνοντας τη ζωή του όλο και πιο άνετη.

/

Από τότε η Pitsos έχει περάσει σε νέα εποχή και οι εξελίξεις αρχίζουν να τρέχουν. Νέα προϊόντα και καινοτομίες μπαίνουν στο σπίτι του Έλληνα καταναλωτή, όπως κουζίνες POP, ψυγεία No Frost, ψυγειοκαταψύκτες Astro, πυρολυτικές κουζίνες και πλήρης γκάμα εντοιχιζομένων συσκευών, εισάγοντας νέες λέξεις και έννοιες στο αλφαβητάρι της άνεσης και της καινοτομίας.

/

Σήμερα, η Pitsos παραμένει σταθερά η Νο1 εταιρεία στην προτίμηση των καταναλωτών στις οικιακές συσκευές. Η παρουσία των συσκευών Pitsos σχεδόν σε κάθε ελληνικό σπίτι όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο έμπρακτη απόδειξη της αξιοπιστίας και της αντοχής των συσκευών στο χρόνο, αλλά παράλληλα και ζωντανή διαφήμιση για τη μάρκα. Πλέον η Pitsos διαθέτει στην αγορά μία πλήρη σειρά οικιακών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των κλιματιστικών και μικροσυσκευών.

Διαγωνισμός Pitsos
Με αφορμή την επέτειο των 150 χρόνων παρουσίας στην ελληνική αγορά, η Pitsos διοργανώνει έναν facebook διαγωνισμό μέσω του οποίου οι χρήστες καλούνται να αντιστοιχίσουν συσκευές Pitsos με τις ημερομηνίες πρώτης κυκλοφορίας τους. Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό επισκεφτείτε τη σελίδα www.facebook.com/pitsos.gr και μπείτε στην κλήρωση για ένα από τα 11 μεγάλα δώρα!

Read More

And More