Κουζίνα: Ποια χρώματα κυριαρχούν στις τάσεις αυτή τη στιγμή;

Η κουζίνα είναι ένας χώρος που συγκεντρώνει πάντα το ενδιαφέρον σε κάθε σπίτι. Είτε πρόκειται για εργένικο είτε οικογενειακό, η κουζίνα είναι ταυτισμένη με τις μυρωδιές, την καλοπέραση, την αίσθηση της εστίας και φυσικά είναι ένας χώρος στον οποίο περνάμε αρκετές ώρες.

Οι τάσεις στα χρώματα για την κουζίνα όπως διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή είναι αρκετά χαρούμενες, της δίνουν ζωντάνια και πολλή λάμψη! Θέλεις να μάθεις ποιες είναι; Δες τις φωτογραφίες που ακολουθούν!

1. Κίτρινο

Βλέπουμε το κίτρινο να κερδίζει έδαφος φέτος τόσο στα ντουλάπια όσο και σε τοίχους και ομολογουμένως είναι ένα χρώμα με πολλές ιδιαιτερότητες και δυνατότητες!

2. Navy blue

Αυτό το αρχοντικό χρωμα είναι ιδανικό για μεγάλες κουζίνες που έχουν αρκετό φως καθώς είναι σκούρο από τη φύση του αλλά υπέροχο!

3. Μίξη έντονων χρωμάτων

Συνδύασε κίτρινο με τιρκουάζ, πορτοκαλί με μπλε και γενικά παίξε με έντονα χρώματα είτε αφορά στα αντικείμενα της κουζίνας είτε στους τοίχους!

5. Διαχρονικό γκρι

Το γκρι ή άλλιως το νέο μαύρο, είναι μοντέρνο, ευπροσάρμοστο, ταιριάζει και για συντηρητικές επιλογές αλλά και για… προχωρημένες και είναι μια ασφαλής επιλογή!

6. Μεταλλικά χρώματα

Θα χρειαστεί να το πούμε εκατομμύρια φορές, αλλά τα metallics είναι hot, hot, hot! Βάψε έναν τοίχο μεταλλικό, επένδυσε κάποια επιφάνεια της κουζίνας σε μεταλλικό χρώμα (χρυσό, χαλκί, όπως ο πάγκος της φωτογραφίας), βάλε μεταλλικά φωτιστικά και αντικείμενα και είσαι σίγουρα μέσα στις τάσεις!


Περιττό να σου πούμε ότι από όλα τα μεταλλικά χρώματα το χρυσό κερδίζει περισσότερο έδαφος!


Υπάρχει όμως και αυτή η ενδιαφέρουσα εκδοχή των metallics, τα σκούρα μεταλλικά καφέ για πιο… σοβαρές επιλογές!

Read More

And More