Μία πολυτελής έπαυλη για δύο ποδοσφαιριστές!

Shaun Wright Phillips (πρώην παίχτης της Chelsea) και Ashley Cole (παίζει ακόμα στην Chelsea)! Eπιτυχημένοι ποδοσφαιριστές και πολύ καλοί φίλοι! Κι αν δεν γνωρίζεις και πολλά από ποδόσφαιρο αλλά το επώνυμο του δεύτερου κάτι σου λέει, ναι, είναι ο πρώην σύντροφος της γνωστής τραγουδίστριας αλλά και τηλεκριτικού Cheryl Cole.

Το σπίτι που θα δούμε σήμερα είναι αυτό που οι δυο σταρ του ποδοσφαίρου νοίκιασαν στο Λος Άντζελες για τις διακοπές τους μόλις φυσικά τελειώσουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Να γιορτάσουν το Champions League σε περίπτωση που σηκώσει το κύπελλο της νίκης η Chelsea ή απλά για να ξεκουραστούν.

Ashley Cole Shaun Wright Phillips

Η αξία της έπαυλης αγγίζει τα 6,8 εκατομμύρια δολάρια και το ενοίκιο που πληρώνουν οι δύο αθλητές είναι 25.000 δολάρια το μήνα.


Επιβλητική και very glamorous…


Διακοπές χωρίς πισίνα -όταν μιλάμε για τέτοια μπάτζετ- δεν γίνεται.


Αριστοκρατικό λευκό, εσωτερικές σκάλες, σκαλιστά στοιχεία και λάμψη…


Εδώ τις εντυπώσεις κερδίζει το ιδιαίτερο πάτωμα. Η διακόσμηση κρατά χαμηλούς τόνους που ξεκουράζουν, λίγες χρωματιστές πινελιές για να σπάει η μονοτονία σε έναν τεράστιο επιβλητικό χώρο και τα απαραίτητα λουλούδια.


Αν και επικρατούν οι ευθείες γραμμές και το λευκό… αρκεί ένα retro ρολόι τοίχου και δύο πολυέλαιοι για να “ξορκίσουν” την αυστηρότητα του χώρου.


Ένα γραφείο -που δεν νομίζω να χρησιμοποιήσουν και πολύ- όπου επικρατεί το ξύλο σε σκούρους τόνους και το κλασικό design.


Ένα από τα υπνοδωμάτια. Στην ίδια διακοσμητική γραμμή. Λιττές γραμμές, ανοχτοί τόνοι, λίγες δόσεις ξύλου και ένα κομψό αποτέλεσμα μόλις δημιουργήθηκε.


Αλλαγή σκηνικού… Home cinema, καπιτονέ βελούδινοι καναπέδες, μαύρο και μπορντό. Οι πολυέλαιοι ολοκληρώνουν την πολύ θεατρική ατμόσφαιρα.

Read More

And More