Μπάνιο: Η δυναμικότερη τάση στο interior του μπάνιου που θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά

Υπάρχει ένα χρώμα που έχει συζητηθεί, έχει αναλυθεί, έχει “φορεθεί”, έχει αγαπηθεί και έχει μισηθεί περισσότερο από το ροζ; Τα τελευταία χρόνια, οι ροζ αποχρώσεις έχουν γίνει το μεγαλύτερο guilty pleasure όλου του κόσμου εκεί έξω, ενώ παράλληλα αποτελούν το κυριότερο αντικείμενο διαμάχης από τους “lovers” και τους “haters”! Ένα είναι σίγουρο: η τάση του ροζ ήρθε, έμεινε και συνεχίζει ακάθεκτο να… απασχολεί τόσο τον κόσμο της μόδας, όσο και τον τομέα της διακόσμησης, που συνεχώς “εφευρίσκει” τρόπους να το εντάξει σε κάθε πιθανή παραλλαγή και εκδοχή σε όλους τους χώρους του σπιτιού! Όχι άδικα, αξίζει να προστεθεί σε αυτό το σημείο, καθώς οι ροζ αποχρώσεις έχουν την ένταση, αλλά ταυτόχρονα και την ηρεμία που χρειάζεται ένα interior design για να είναι ολοκληρωμένο και ισορροπημένο! Οι… θαμπές αποχρώσεις του ροζ έχουν τόσες πολλές χρήσεις, που ικανοποιούν κάθε πιθανό γούστο και στυλ!


Το ροζ ως η απόλυτη χρωματική επιλογή των 60s

Αφού, λοιπόν, γεμίσαμε τις ντουλάπες μας και τα έπιπλα, υφάσματα, διακοσμητικά, ταπετσαρίες, ράφια, τοίχους, φωτιστικά, βάζα, σερβίτσια και χαλιά με ροζ, ήρθε η ώρα να το προσθέσουμε και στο μπάνιο μας! Ναι, τα ροζ μπάνια που μεσουράνησαν τη δεκαετία του ’60 και μισήθηκαν τόσο θανάσιμα, όσο απύθμενα λατρεύτηκαν, επανέρχονται στο προσκήνιο και μάλιστα μέσα από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία! Η πιο contemporary και ξεχωριστή πρόταση που έρχεται να “ντύσει” το μπάνιο σου, υπακούει στους κανόνες της πολυτέλειας, της καθαρότητας των γραμμών και της cocooning διαστάσεων ηρεμίας που χαρακτηρίζει το ροζ χρώμα. Είτε πρόκειται για τα πλακάκια, είτε για την ειδική λαδομπογιά που καλύπτει τους τοίχους, είτε το βιομηχανικό τσιμέντο, ή ακόμη και τα είδη υγιεινής, ο απόλυτος χρωματικός… προορισμός βρίσκεται ανάμεσα στα dusty pinks, τα grey pinks, τα rose quartz, τα σομόν και τα dirty pinks! Οι interior designers παραληρούν στη θέα τους, οι σχεδιαστές εξυμνούν τη μοναδικότητά τους και όλοι εμείς παραδινόμαστε στην ήσυχη δύναμή τους!

Εάν, λοιπόν, είσαι έτοιμη να δεχθείς το challenge και να βάλεις το ροζ ΚΑΙ στο μπάνιο σου, δες στις φωτογραφίες που ακολουθούν μερικά από τα ωραιότερα pink bathrooms που… κυκλοφορούν εκεί έξω!

Dusty pink χρωματισμένος τοίχος και γεωμετρία για το πιο contemporary αποτέλεσμα.

Baby pink σε συνδυασμό με κλασικές γραμμές δίνουν ένα διαχρονικό trend.

Boho chic και mix&match διάθεση με τα γκρι- ροζ πλακάκια στους τοίχους.

Δύο από τις πιο κεντρικές τάσεις τον τελευταίο καιρό: μάρμαρο και ροζ.

Λεπτό ψαροκόκαλο σε ροζ απόχρωση κάνουν ένα ξεχωριστό πάτωμα.

Χτιστό μπάνιο με βιομηχανικό τσιμέντο σε ροζ απόχρωση.

Vintage style ψηφίδα σε ροζ απόχρωση για extra elegance.

Read More

And More