Pink addiction: Η επέλαση του ροζ στη διακόσμηση και το design!

Σομόν, light salmon, dusty pink, dirty pink, bubblegum pink, baby pink, rose quartz, grey rose ή με άλλα λόγια… ροζ! Αυτό είναι το χρώμα που ιντριγκάρει περισσότερο τους interior designers τη φετινή χρονιά. Από τη μόδα και την ομορφιά, το ροζ έχει βρει για τα καλά το δρόμο προς τη διακόσμηση του σπιτιού. Έπιπλα, τοίχοι, διακοσμητικά, υφάσματα και έργα τέχνης «υποκύπτουν» στη γοητεία της ροζ θύελλας και το design παίρνει νέες διαστάσεις!

Το ροζ υπήρξε πάντοτε ένα χρώμα με πολλούς και διάφορους συμβολισμούς. Από το… ροδαλό της υγείας και το «θηλυκό» φούξια έως το μωρουδιακό ροζάκι, το «ελαφρύ» ροζέ και το σέξι ροζ η λίστα είναι μεγάλη. Δεν είναι λοιπόν άξιο απορίας που όλες οι εκφάνσεις του βρίσκουν εφαρμογή και στο design.

Ένα χρώμα με έντονη προσωπικότητα, που ταιριάζει με τα πάντα χάρη στους πολλούς τόνους του. Προσφέρει ηρεμία, αλλά την ίδια στιγμή έχει την ικανότητα να ζωντανεύει το χώρο. Μπορεί να είναι ήπιο, αλλά και ζωηρό. Συνδυάζεται με τη minimal αισθητική, αλλά και με πιο «βαριά» διακόσμηση.

Τόλμησε να βάλεις κι εσύ το ροζ στην καθημερινότητα και το σπίτι σου! Πάρε μερικές ιδέες παρακάτω που θα σε βοηθήσουν να το εντάξεις στους χώρους σου!

Απαλό ροζ στον τοίχο και ανοιχτόχρωμος γκρι καναπές σε έναν μοναδικό συνδυασμό.


Το dusty pink ταιριάζει απόλυτα με το used σουηδικό ξύλο.

Ροζ και γκρι σε ένα ρομαντικό σκηνικό με διαφορετικές υφές.
Light pink και έντονο κίτρινο για πιο pop διάθεση.
Ελαφριά ροζ απόχρωση με κίτρινο και rose gold μεταλλικές λεπτομέρειες.
Το dirty pink κυριαρχεί στο κυβιστικό minimal καθιστικό.


Η μοναδικότητα ενός διθέσιου ροζ καναπέ μέσα στην κυριαρχία των γήινων αποχρώσεων.


Clean cut ρομαντισμός σε ένα υπνοδωμάτιο με ροζέ απόχρωση.

Γκρι, ροζ και rose gold και στο δωμάτιο δίνουν chic και elegant αποτέλεσμα.

Read More

And More