Ποιος είναι ο καναπές που θα ποθήσεις μέσα στους επόμενους μήνες και γιατί;

Όταν σκέφτεσαι τη σύνθεση λέξεων “δερμάτινος καναπές”, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι “χώρος αναμονής ιατρείου”; Τότε σίγουρα είσαι φίλη μου! Βλέπεις, ποτέ (έως τώρα) δεν είχα φανταστεί ότι θα σου πρότεινα να ξαναεξετάσεις την περίπτωση ενός δερμάτινου καναπέ. Πέρα από την ακαλαίσθητη διάσταση που έχει στο μυαλό μου από όταν… γεννήθηκα μάλλον, πάντοτε θεωρούσα πως το δέρμα είναι ένα υλικό πολύ άβολο και “δύσκολο” για κάθισμα, μιας και γλιστράει, ζεσταίνει, κολλάει και γενικά ότι κουβαλάει μαζί του ένα σωρό ακόμη δυσμενή χαρακτηριστικά! Τον τελευταίο καιρό, όμως, έχει αρχίσει να εμφανίζεται συνεχώς μπροστά μου ένα συγκεκριμένο είδος δερμάτινου καναπέ, που πιστεύω πως είναι μία από τις δυναμικές τάσεις που αρχίζουν να καταλαμβάνουν το interior design. Ποιος είναι αυτός; Ο ταμπά (φυσικά δερμάτινος) καναπές!

Αν θέλεις, όμως, να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ας το κάνουμε! Το καραμελώδες, μελί, ηλιοκαμένο κονιάκ, ανοιχτό καφέ -ή όπως αλλιώς θέλεις να το περιγράψεις- χρώμα του είναι μία διαχρονικά extra premium stylish αξία στη διακόσμηση! Είναι το αισθητικό σκαλοπάτι που όλοι θέλουμε να ανέβουμε για να φτάσουμε στην κορυφή! Και έπειτα, κάθεσαι και σκέφτεσαι: Ποιο ύφασμα μπορεί να “φιλοξενήσει” αυτή την απόχρωση με τον πιο ιδανικό τρόπο; Κανένα, έρχομαι να σου απαντήσω εγώ! Κανένα ύφασμα δεν μπορεί να αναδείξει την αισθητική ανωτερότητα του ταμπά, με τον τρόπο που μόνο το δέρμα μπορεί να το κατορθώσει! Άσε, που αυτός ο συνδυασμός μπορεί να “σταθεί” σε τόσα πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους διακοσμητικά στυλ, που μπορείς να τον ονομάσεις και χαμαιλέοντα! Θέλεις scandinavian chic; Θα το έχεις! Προτιμάς moroccan boho; Φυσικά και μπορείς! Επιλέγεις το jungle inspo; Μετά χαράς! Ο μαξιμαλισμός είναι το look σου; Go for it! Μπορείς να διαλέξεις κάθε πιθανό design και ο ταμπά δερμάτινος καναπές θα σου κάνει την χάρη να ενσωματωθεί με τον πιο μοναδικό τρόπο στο σπίτι σου! Και φυσικά, ας μην ξεχνάμε πόσο τέλεια ταιριάζει με το μεγαλύτερο trend του interior design, δηλαδή τα φυτά εσωτερικού χώρου!

Και αν ακόμα δεν έχω καταφέρει να σε πείσω πως μιλάμε για ένα huge trend, τότε ίσως οι φωτογραφίες που ακολουθούν να το κάνουν!

 


The Coastal Style

 


The Urban Style

 


The Minimal Style

 


The Scandinavian Style

 


The French Girl’s Style

 


The Boho Style

 


The Architectural Style

 


The Butterfly Chair Style

Read More

And More