Πολυτελείς διακοπές με θέα το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος

Καλησπέρα! Πού είσαι; Πού σε βρίσκω; Γραφείο ακόμα; Σπίτι; Στον καναπέ στην τηλεόραση; Κουρασμένη; Μπουχτισμένη; Κλείσε λίγο τα μάτια σε παρακαλώ. Πάρε βαθιά ανάσα. Θα σε ταξιδέψω στην πολυτέλεια, στην ομορφιά, στις γεύσεις. Στα τιρκουάζ νερά της προσωπικής σου πισίνας, στο μπλε της ελληνικής θάλασσας, κάτω από τον ουρανό της ευλογημένης Κρήτης. Θα κοιμηθείς στο όνειρο, ο ουρανίσκος σου θα κάνει χειραψία με την ευδαιμονία της πρώτης ύλης, θα πιούμε ρακές και θα χορέψουμε. Φύγαμε για Wyndham Grand Crete Mirabello Bay!

Εκεί που προσγειώθηκα ένα πρωί Παρασκευής. Εκεί που τις αγχωτικές σκέψεις αντικατέστησε η ευφορία, οι βαθιές ανάσες, το χαμόγελο αισιοδοξίας. Όλα θα πάνε καλά… Ουφ! Κατέβασα ταχύτητα κι αφέθηκα στη δυναμική κρητική φιλοξενία. Γεια μας! Κι ας είναι ακόμα νωρίς. Στην Κρήτη δεν είναι ποτέ νωρίς για μια γουλιά ρακί. Σε εμάς τους Αθηναίους επιβάλλεται, ειδικά τώρα που μόλις μπήκαμε… για να συντονιστούμε, να αποβάλλουμε την αστική τοξίνη και επιτέλους να γελάσουμε. Η ζωή είναι ωραία. Κι εδώ το ξαναθυμηθήκαμε!

“Τοποθετημένο ανάμεσα στις καταπράσινες πλαγιές του Λασιθίου και το ευφορικό Κρητικό Πέλαγος το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, με νέες πολυτελείς εγκαταστάσεις και αναβαθμισμένες υπηρεσίες αποτελεί τον απόλυτο προορισμό καλοκαιρινών διακοπών. Αντλώντας έμπνευση από την ομορφιά του νησιού, το ανανεωμένο Wyndham Grand Mirabello συνδυάζει την Κρητική παράδοση και κληρονομιά με το σύγχρονο design, καθιστώντας το ένα ακαταμάχητο προορισμό για τον ταξιδιώτη που θέλει να γνωρίσει και να αφεθεί στην μαγεία του νησιού.”

Έτσι είναι. Ακριβώς.


Βγάζω τα sneakers, φοράω την καλοκαιρινή ξυπολησιά, ελαφριά υφάσματα και ανεμίζω τη θετική μου διάθεση στα πέρατα του ορίζοντα. Μακριά από την Αθήνα, παραδομένη σε ένα υπέροχο ταξίδι μοναδικών εμπειριών και ανέσεων. 

Μένω στο 738. Έχω και ιδιωτική πισίνα. Μπλουμ! Στην απόλαυση, στην πριβέ πολυτέλεια, στην ποιότητα της ευεξίας, στο δροσερό νερό που ξεπλένει τον αρνητισμό της πίεσης και στην πρέσα της καθημερινότητας. Εδώ. Εδώ να κάνεις διακοπές.

Σε ένα από τα 318 πολυτελή δωμάτια ή σε μία από τις ιδιωτικές βίλλες ή σε ένα από τα μοναδικά μπανγκαλόου, πολλά από τα οποία έχουν private pool, ιδανικά σχεδιασμένα για οικογένειες, ζευγάρια και επαγγελματίες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Αυτό το δώρο να κάνεις στον εαυτό σου. Γιατί σου αξίζει…

Bohemian chic αισθητική, παραδοσιακά μοτίβα στους εσωτερικούς χώρους, χρώματα εμπνευσμένα από το κρητικό πέλαγος και το πλούσιο φυσικό τοπίο είναι όλα αυτά που συνθέτουν την ιδανική παλέτα των γνήσιων κρητικών διακοπών.

Σε αφήνω για λίγο γιατί έχω ραντεβού για μασάζ. Εσύ, μην ανοίξεις ακόμα τα μάτια σου. Συνέχισε τη βόλτα σου και θα σε βρω λίγο παρακάτω. Εκεί ανάμεσα στις πλούσιες υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο, εκεί όπου ο καθένας μπορεί να βρει ό,τι αναζητά για την απόλυτη χαλάρωσή στις διακοπές του, όπως μασάζ και θεραπείες σπα, αθλητικές εγκαταστάσεις και πολλά ακόμη.

Μήπως να παίξεις λίγο τέννις σε ένα από τα γήπεδα; Μήπως να περπατήσεις λίγο; Μήπως να κάνεις γιόγκα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στον ελαιώνα; Εισπνοή. Εκπνοή. Εισπνέουμε φως, εκπνέουμε καπνό. Εισπνέουμε κρητικό ορίζοντα, εκπνέουμε το στρες της καθημερινότητας. 

Αν αναζητάς την ηρεμία, την περιποίηση και τις απόλυτες διακοπές για φέτος το καλοκαίρι, έλα μαζί μου στο πολυτελές Spa. Ένα ταξίδι ευεξίας, στο οποίο θα σε καθοδηγήσουν οι έμπειροι θεραπευτές του! Αφέσου…

Αφέσου στο προσωπικό σου γούστο. Τι θέλεις; Χαλάρωση ή κίνηση; Εδώ έχεις όλες τις επιλογές. “Για τους λάτρεις της άσκησης και των αθλητικών δραστηριοτήτων διατίθενται σύγχρονα γήπεδα, πολυτελείς πισίνες και υπαίθριοι χώροι άσκησης, με μία υπέροχη θέα στον κόλπο του Μιραμπέλλου.”

Πείνασα; Τι θα φάμε;
Πλούσιες επιλογές για φαγητό και ποτό προσφέρονται όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς να χρειαστεί καν να μετακινηθείς από το ξενοδοχείο. Εγώ δεν μετακινήθηκα καν. Μπήκα και ξαναβγήκα τρεις μέρες μετά…

Η μέρα ξεκινά με πλούσιο πρωινό στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Αmalthea, που υμνεί τη μεσογειακή κουζίνα και την Κρητική γαστρονομική παράδοση μέσα από πλούσια μπουφέ. Το μεσημέρι μπορείς να απολαύσεις γεύσεις, μυρωδιές, χρώματα και αρώματα που συνθέτουν το απόλυτο γευστικό ταξίδι στην Κρητική παράδοση στο πιο παραδοσιακό και ρουστίκ εστιατόριο του ξενοδοχείου, το Καφενείον ενώ για όσους επιθυμούν να απολαύσουν εύγευστα πιάτα με τρυφερό ψητό κρέας, παρέα με το καλοκαιρινό αεράκι, το Bay Grill περιμένει πάνω στη παραλία του ξενοδοχείου. Για τους λάτρεις των μεσογειακών σπεσιαλτέ με μια πινελιά ανεπιτήδευτου fine dining το Elia A La Carte Restaurant με θέα το κόλπο του Μιραμπέλλου είναι ιδανική επιλογή για δείπνο, απολαμβάνοντας μαζί με το βραδινό σου το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Η μέρα σβήνει με δροσερά cocktails και μουσική ή με ποτό και ναργιλέ στο Shisha Patio, χαλαρώνοντας στους αναπαυτικούς καναπέδες και τις πολύχρωμες μαξιλάρες κάτω από τον έναστρο Κρητικό ουρανό.

Καληνύχτα! Ραντεβού το πρωί, γιατί σαλπάρουμεεεε….

“Το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay αποτελεί θαλάσσιο καταφύγιο για τους περιπετειώδεις ναυτικούς χάρη στην σύγχρονη μαρίνα του. Οι επισκέπτες μπορούν από εδώ να προσεγγίσουν τις πανέμορφες ακτές της Κρήτης είτε να νοικιάσουν ένα σκάφος για τις εξορμήσεις τους στην περιοχή. Επιπλέον, η μαρίνα προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες με διασκεδαστικά θαλάσσια σπορ, συναρπαστικές περιηγήσεις σε αξιοθέατα αλλά και χαλαρωτικές εκδρομές για ψάρεμα. Το concierge του beach club θα φροντίσει ώστε οποιαδήποτε δραστηριότητα και αν επιλέξετε να είναι μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη για όλους.”

Η εμπειρία ξεκάθαρα μου έμεινε αξέχαστη! Φόρεσα τις μαρινιέρες μου, το καπελάκι μου και επιβιβάστηκα στο σκάφος. Χόρεψα στους ρυθμούς τις ντίσκο, ήπια το κρασάκι μου και αποβιβάστηκα στην Σπιναλόγκα. Επιστροφή με νόστιμο εν πλω γεύμα και το βλέμμα μακριά, απλωμένο, χωρίς τέρμα. Ελεύθερο. Κανένα κτήριο δεν διακόπτει το οπτικό σου πεδίο. Μπλε. Αποχρώσεις του μπλε κι αυτό το νανουριστικό πάνω κάτω της θάλασσας. Μαγική βόλτα! Και ο καπετάνιος μας υπέροχος! 

Μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου τώρα… γιατί θέλω να με βοηθήσεις να φτιάξω βαλίτσα. Πρέπει να επιστρέψω. Το ταξίδι μου τελείωσε. Και πραγματικά θα σου πρότεινα τώρα να αρχίσει το δικό σου.

“Σχεδιάστε μαζί με το έμπειρο προσωπικό του διαρκώς εξελισσόμενου, Wyndham Grand Crete Mirabello Bay την κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας ώστε να έχετε μια ονειρική διαμονή στη μαγευτική Κρήτη, το νησί που μπορεί να συναρπάσει τον καθένα με την απαράμιλλη φυσική του ομορφιά.”

Δεν θέλω να φύγω, αλλά δυστυχώς η Κηφισίας με περιμένει…

Και κάπου εκεί, ανάμεσα στο καυσαέριο και τα κόκκινα φανάρια, υπάρχω εγώ, ανανεωμένη, χαμογελαστή, καλοζωισμένη! Εκεί να πας… Για τις διακοπές σου -άκουσε με!- εκεί να πας…

Bonus info!
Το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay μετρά ήδη 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική φιλοξενία και πρόσφατα ανακαινίστηκε ολιστικά με νέες πολυτελείς εγκαταστάσεις και αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Ζωντανεύοντας την απαράμιλλη αξία της αυθεντικής Κρητικής φιλοξενίας, εξακολουθεί να δεσμεύεται για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και ξεχωριστών εμπειριών σε ένα αριστοτεχνικά ανακαινισμένο συγκρότημα που περιβάλλεται από τις καταπράσινες πλαγιές του Λασιθίου και το πανέμορφο Κρητικό Πέλαγος.

Σχετικά με τη ZEUS International Hotels & Resorts
Με 22 πολυτελή ξενοδοχεία (7 από τα οποία ιδιόκτητα), πάνω από 4000 δωμάτια σε κορυφαίους προορισμούς της Μεσογείου και της Ανατολικής Ευρώπης και περισσότερους από 1.000.000 επισκέπτες ανά έτος, η ZEUS δημιουργεί αυθεντικές εμπειρίες ευζωίας για κάθε είδους ταξιδιώτη. Από την Κρήτη ως τη Χαλκιδική, το Μιλάνο μέχρι τη Γένοβα και από τη Λευκωσία ως το Βουκουρέστι, προσφέρει αξέχαστες αποδράσεις εστιάζοντας στην άνεση, την απόλαυση, την ευεξία και την ποιότητα -βασικές αρχές μιας φιλοσοφίας που περιγράφεται από το μότο «A Zeus experience».

Η ZEUS, εμπνέεται από την κουλτούρα κάθε τόπου για να προσφέρει ζεστή και ανεπιτήδευτή φιλοξενία που αναδεικνύει την κάθε στιγμή, προσφέροντας ονειρική διαμονή δίπλα στη θάλασσα, ανάμεσα στα βουνά, στις όχθες μιας ήσυχης λίμνης ή στο κέντρο μιας πολύβουης πόλης. Επιπλέον, από το 2014 που ιδρύθηκε, έχει συνδεθεί με τη λειτουργία, τη διαχείριση και την ανάπτυξη σημαντικών τουριστικών έργων και πολυτελών καταλυμάτων, αποσπώντας βραβεία και αναγνωριζόμενη ως μία κορυφαία επιχείρηση της ελληνικής οικονομίας. Μεταξύ άλλων, συνεργάζεται αγαστώς με διεθνείς αλυσίδες όπως Wyndham Hotels & Resorts, Hilton Worldwide Holdings Inc., Radisson Hotel Group και Marriott International, ενώ παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για απαιτητικά εγχειρήματα εντός και εκτός Ελλάδας.